Zbog problema sa serverom dana 29.08.2013. kopiramo one postove članova koji su zbog toga izgubljeni u bazi.

jagodanbg
:
Da da, ja sam na mom Mako-u menjao iglice posle godinu dana. Kad sam bio kod casovnicara rekao mi je da je sat mnogo tezak a iglice tanke, probao je da mi ubaci siru (deblju, kako vec) iglicu ali ne moze da prodje kroz rupu na poslednjem linku narukvice. Razmisljam da uzmem gumenu narukvicu i onda da stavim deblju iglicu, sto je sigurno sigurno!

skydrummer:
Šta se desilo sa iglicom? Da li si zakačio narukvicu za nešto pa je iglica pukla?
Napiši kada se vratiš od Simovića šta je rekao otkud kondenzat u satu tj. šta je uzrok.

krstin:
Ista situacija, isprobao deblju i nece. Hteo da promenim iglice pred put i nisam stigao A imam debele seiko iglice za gumeni kais, ali bas mi se nosio na metalu.

jagodanbg:
Originally Posted by skydrummer
Šta se desilo sa iglicom? Da li si zakačio narukvicu za nešto pa je iglica pukla?

Ja nisam, od nosenja se "razglavile".

skydrummer:
Hvala jagodanbg, mada pitao sam Krstina , nisam ni video tvoju poruku kada sam kucao svoju.

Inače sve su ovo razlozi zašto, recimo na moru , treba nositi sat na Nato kaišu, naravno ukoliko ušice to dozvoljavaju.

krstin:
Javljam sta je bilo. A za Seiko, bio je nagli pokret ruke, mislim da sat nisam direktno udario. Sigurno je bila naceta i samo je popustila na tom delu gde je prihvata zadnji link.

tolarbo:
@Krstin zao mi je sto ti se to dogodilo, i to dva peha. Sto se tice iglice i linkova za narukvicu, to je sramota za proizvodjaca! Nema opravdanja. A sto se Amfibije, sigurno negde ne dihtuje dobro, ali ne sumljam da ce Simovic sa uzivanjem to sa uzivanjem da sredi.
@sky na moru je najbolje nositi sat na gumenoj narukvici, odnosno kaucuhu..

HADzI DALIBOR:
Heh,mora se na nečemu štediti!
Što se tiče gume i nato,bolja je guma za more ali je nato sigurniji jer,ako ode 1 iglica,sat će se držati na drugoj.
Skoro sam čitao na WUS-u doživljaj vlasnika Suba: gledao je kako mu sat spada sa ruke(čini mi se zbog udarca) i tone u mašala duboko jezero! Da se naježiš!