Prikaz rezultata 1 do 8 od ukupno 8
Like Tree20Likes
  • 8 Post By Shmizla
  • 1 Post By Srđan
  • 1 Post By djolea
  • 2 Post By tolarbo
  • 5 Post By Srđan
  • 2 Post By bezbi
  • 1 Post By Libero

tema: Aplikacije za merenje odstupanja u radu satova

Threaded View

Stariji član Avatar korisnika bezbi
    Član od
    19.9.2010.
    Lajkovi
    1897
    Reputacioni uticaj
    42

Određen forumom Re: Aplikacije za merenje odstupanja u radu satova

Ne secam se za ovu, ali najbolja app je wild spectra po meni. Lite verzija je bespatna a sasvim je dovoljna. Ima na yt podesavanja iste, https://youtu.be/zU3ybI_6hZA , dobra je jel imas 3 podatka, otkucaji zanjih 5sek(plavi podatak), 20sek zeleni i 60 sek tj crveni. Ako sam podesavas,ovih 5sekundi koristis da optilike podesis, na npr. 18000bph ,gde 1bph nosi otrilike 6sekindi. Znaci dovedes ga na tipa 18000 +-3, pa sacekas onda 20sekundi da vidis sta kaze ta lepeza, pa ako je tipa +30sek tj otkucaji na 18005, smanjis jos malo itd. Kad mislis da si dobro uradio onda ostavis da radi 60sek u apsolutnoj tisini, ne dises, i pratis otkucaje -stoje na ekranu. Ako fali 1 otkucaj, a to se vidi, znaci moras ponovo, jer taj jedan predtavlja 6sekundi. Ako udaris rukom na proizvedes sam otkucaj, i telefon zabelezi dodatne otkucaje, opet moras ponovo.

Sam telefon ima sasvim ok zvucnik, mozda je bolje napraviti kutiju sa sundjerima unutra sa nekim staklenim poklopcom. Na aliju imaju ti zvucni sundjeri, mada mogu mozda i obicni
    Poslednja ispravka: bezbi (7.7.2020. u 7:01)
    eee and Ivke1 like this.

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •