zalepugin wrote:
Dusane, verujem da si svestan toga da ne postoji 100% siguran nacin placanja, ali veruj mi da je ovaj nacin placanja izuzetno pouzdan i mogu slobodno reci mnogo pouzdaniji nego kada placas racun u restoranu kreditnom karticom. Robu na Internetu kupujes od poznatih renomiranih kompanija koje imaju implementirane sve propisane nivoe zastite svog informacionog sistema. Naravno uvek postoji mogucnost da neko upadne u sistem, ali sa obzirom da se to nije desilo ni jednoj ozbiljnoj kompaniji u poslednjih nekoliko godina govori o tome koliko su te kompanije ozbiljno shvatile ovaj problem. Sto se tice hakovanja same transakcije na to zaboravi, veca je verovatnoca da te udari grom u trenutku citanja ove poruke.Mene interesuje koliko je zaista sigurna kupovina preko interneta i stavljanje na uvid svih licnih dokumenata. Bez sumnje da ce porucena roba stici na svoju destinaciju ali sta posle? Kako spreciti naknadnu zloupotrebu kartice? Ko mi garantuje da u trenutku slanja svih licnih dokumenata ukljucujuci i broj kreditne kartice, neko nije uspeo da sve to izhakuje i iskoristi par meseci kasnije?
Pozdrav,
V.S.
Registracija
Help

236Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi