Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 941
Like Tree236Likes

tema: Pomoc oko on-line kupovine satova

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re: Osim jomashop preporucite jos neku online prodavnicu za satove..

Savudine, poslednji odgovor sa linkom do online prodavnica satova se i na tebe odnosio. Pogledaj kod ostalih online prodavaca sa OVOG spiska i probaj da nađeš Citizen 8700 koji te interesuje. Koliko vidim, Discountwatchstore.com i Chronograph.com imaju ovaj model u ponudi, probaj kod njih da ga kupiš.

Pozdrav
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    181

Određen forumom Re: Osim jomashop preporucite jos neku online prodavnicu za satove..

Savudine, kao sto mozes videti i na dragonovom linku, Kenmar Watches se vec pominjao. Ja sam kupio sat od njih, pa je milanzmaj kupovao ali mu se zurilo, pa je odustao, a skoro sam i ja pregovarao oko par satova. Iskustva sa njima su mi odlicna, a bili su voljni da salju sat(ove) i u Srbiju. Transport u Srbiju za dosta skupe satove izadje 40$, sto nije tako mnogo. Doduse - ja sam koristio Google checkout i slanje u USA, ali pre mislim da je u tvom slucaju problem sa AmEx-om. Mozda da probas sa VISA ili MC? U svakom slucaju - probaj da skines cenu, obavezno! Napisi da si video tu i tu, postavi link, reci da si dobio nizu ponudu, i velika je verovatnoca da ces dobiti JAKO dobru cenu.

Takodje (uz DWS i Chronograph koje je preporucio dragon, a koji su odlicni), probaj i creationwatches, 21jewels i watches88. U watches88 sam kupovao a za ostale sam nasao odlicne preporuke na netu...
    No time to lose

Član Avatar korisnika sonebg
    Član od
    31.10.2009.
    Lajkovi
    122
    Reputacioni uticaj
    17

Imam par pitanja za Milan Zmaja u vezi internet kartice. Da li mogu od banke da dobijem samo karticu bez otvaranja tek. racuna? Kako se naplacuje odrzavanje kartice putem provizije ili se placa mesecno? I sta je potrebno od papira za otvaranje?
    Unapred hvala na odgovorima.
    Pozdrav

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Citat 23jewels kaže: Pregled poruke
    Da li je cena transporta i za narukvicu ista kao i za sat,da li neko zna,ili je niza?
    Obično je naglašeno na samom sajtu sa kojeg kupuješ koliki su troškovi slanja za sat ili za narukvicu a ako nije, najbolje je da kontaktiraš prodavca putem maila i da ga pitaš da li i koliko naplaćuje slanje narukvice. Često su troškovi slanja za samu narukvicu nešto niži od troškova slanja sata.

Pozdrav
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Slične teme

1. Tissot prc200 - nedoumice oko kupovine
    By vlax in forum Tissot
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 11.6.2010., 9:24
  2. pitanje u vezi kupovine sata
    By vladam5 in forum Pristupačni satovi
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 15.9.2009., 23:14
  3. provjerena on line kupovine
    By ognjen in forum Gde kupiti?