Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 40
Like Tree1Likes

tema: Kupovina sata bez papira

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika milospinkfloyd
    Član od
    8.9.2010.
    Lajkovi
    190
    Reputacioni uticaj
    18

Određen forumom Re: Kupovina sata bez papira

da li sam ja rekao da je to zakonit nacin? nisam. covek je pitao o losim stranama kupovine kredenog sata sa kojima se ja slazem i nisam rekao da se ne slazem a ja sam mu naveo dobre strane. ne znam sta sam lose rekao

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Ovako, nema dobrih strana prilikom kupovine kradenog sata. TAČKA. Nema dalje diskusije po ovom pitanju.

Citat Pravilnik foruma kaže:
    7. Nije dozvoljena rasprava o replikama satova u pozitivnom kontekstu. Dozvoljeno je jedino skrenuti pažnju novim članovima o svim negativnim aspektima kupovine replika satova, a postovanje slika replika satova, ili linkova ka web stranicama koje vrše njihovu prodaju je strogo zaranjeno osim ako prethodno nije odobreno od strane moderatora ili administratora. Takođe je strogo zabranjeno postovanje bilo kakvih oglasa za prodaju ili kupovinu replika satova i ovakvi postovi će biti obrisani bez prethodne najave.
    Uopšteno, bilo koji post koji uključuje razgovor, podsticaj ili posredovanje pri bilo kakvoj vrsti ilegalnih aktivnosti (proizvodnja i prodaja replika satova je jedna od takvih aktivnosti), je zabranjeno bez obzira da li je povezano sa temom satova ili ne.
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Novi član
    Član od
    20.8.2010.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Ljudi, vidim da je doslo do zabune sa mojim komentarom o trulom jugu i besnom satu. Poenta price nije koji auto vozis,vec je poenta kakav ti je auto. Ne mozes da me ubedis da obozavas kvalitetne satove (uglavnom su ti mnogo kvalitetni i mnogo skupi), a vozis podrndan auto.
    Svestan sam toga da je opsednutost satovima prvenstveno ljubav prema savrsenom mehanizmu, opakom dizajnu i nekako uliva odredjenu dozu sadisfakcije vlasniku. Ali to je samo jedan "obican" modni tetalj, koji bez celokupne slike ne znaci nista!
    Zamisli da vidis devojku koja nosi plasticne japanke drecavo narandzaste boje, kozne pantalone crveno-plave boje, belu bundu i borbeni ranac ledja (ko je bio u vojsci, zna kako to izgleda (mislim na ranac) )! Na sta bi to licilo?!?! NINASTA!!!
    (INACE JE OVO OPASNO SKRETANJE SA TEME I ZA DZABE SMARAMO COVEKA SA GLUPOSTIMA) (da se vratimo na temu)

Koliko sam ja cuo, mada je informacija totalno ne proverena i moguceje da zivim u zabludi, ali cuo sam da svaki sat malo vece vrednosti, koji je ukraden, uvodi se u spisah trazenih stvari interpola. Mada to nije bitno koliko je najbitniji detalj to da bilo koji sat moras svremena na vreme da nosis na neki vid odrzavanja, da li je to ciscenje, promena baterije ili nesto sesto, ne zalazim u to, a poenta je, kao sto je covek vec rekao, najverovatnij ces skupi sat odneti na servis kod ovlascenog servisera jer neces da se stekas za 1000 din da ti bilo ko prcka po satu.
    Samim tim, poenta je, sat odneses kod ovalscenog dilera ili servisera i pitas za autenticnost i legalnost sata. I posle mozes mirno da spavas jer znas da za njim niko ne place.

Stariji član Avatar korisnika milospinkfloyd
    Član od
    8.9.2010.
    Lajkovi
    190
    Reputacioni uticaj
    18

mogu da pitam zasto su svi ljudi u tolikoj iluziji da su kradeni satovi skidani sa necije ruke? recicu vam ja da postoje kradeni satovi koji su kupljeni sa fals kreditnom karticom i originali su sto miliona posto, i da ima sirok izbor a ovi sto ne bi nikad kupili kraden sat video bi ih kad bi im ponudio od nardina sonatu od 50 soma sa papirima i istu takvu za 16 soma bez papirica ili zasto ici sa sonatom, evo sub celik zlato kosta 7500-8000, a bez papira 3000, NETAKNUT

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Kako god, do sata si opet došao na nezakonit način i ovde nećemo pričati o prodaji kradenih satova!
    Čovek je pitao za mišljenje kupovine sata bez papira i postojanja loših strana ovakve trgovine.
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Slične teme

1. Kupovina džepnog sata
    By skydiver in forum Džepni satovi
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 19.2.2012., 13:09
  2. Kupovina Ulysse Nardin sata
    By UlysseNardin in forum Ulysse Nardin
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 11.1.2010., 13:10
  3. Orient CFM00001S - kupovina