Posto vidim da ovdje ima puno strucnjaka i kolekcionara koji se razumiju u satove...
Zanima me ,ima li koji dobar skeleton sat do 150-200e,najradije bi bio narucen sa ebaya ili amazona.
Ja sam se zagrijao za ovaj sat,pa mi vi recite valja li i NARAVNO predlozite neki drugi:
Stuhrling 160A Apocalypse Skeleton Rosetone Case Brown Dial Rubber Mens Watch | eBay
Registracija
Help

40Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
...pozdravljam tvoju želju da kupiš automatski sat, pa još skeleton, jer zaista ima nešto magično u posmatranju rada tog sićušnog mehanizma. Budžet ti je mali za neki ozbiljan brend jer su skeletoni u principu skuplji od običnih automatika. Ja nisam neki stručnjak ali guglajući malo pronašao sam da je u slučaju Stuhrling-a uopšte, pa najverovatnije i ovog, reč o nekom kineskom mehanizmu iz porodice Sea Gull ili možda PTS Hangzhou movements. Da se razumemo, nisu oni toliko loši da ih čovek odmah izbaci iz kombinacije...(imaš o njima dosta toga napisano na našem sajtu, pa se informiši). Ali ipak postoji velika verovatnoća da takav mehanizam neće raditi bez kvara dugi niz godina kako bi se očekivalo od jednog automatika. Njega ne verujem da bi prihvatio na popravku ni jedan majstor i pitanje je da li bi se popravka isplatila.

Bookmarks sajtovi