Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 55
Like Tree40Likes

tema: Skeleton satovi - Kupovina - Pomoc

Hybrid View

Saradnik Avatar korisnika anbeast
    Član od
    31.7.2010.
    Lajkovi
    6258
    Reputacioni uticaj
    252

Određen forumom Re: Skeleton Satovi - Kupovina :)

Eto, kolege su bile brze

Dakle, taj sat ima Sea Gul-ov mehanizam sto nije lose (Sea Gul je najbolji koneski proizvodjac) ali mi se cini da bi problem mogao biti to sto ne mozes biti siguran da ce raditi bez greske.(kontrola kvaliteta nije sjajna) Mozes ''ubosti'' primerak koji ce te verno i bez greske sluziti, ali moze biti i problema. Servisa i delova za kineze kod nas nema.

S druge strane, taj primerak ima (po mom misljenju) isuvise dizajnerskih uticaja Ademar Pigea (Audemar Piguet) i Ibloa (Hublot), da je pomalo neukusno (naravno, ovo je prilicno subjektivan stav).

I ja sam ti hteo predloziti Orient, a 23jewels ti je predlozio i Citizen. Mislim da u tvom cenovnom rangu nema mnogo opcija kada su skeletoni u pitanju.

Dodatak: Ipak, evo ti nesto vise informacija o brendu Sthurling .
    I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.

Novi član
    Član od
    28.7.2011.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Skeleton Satovi - Kupovina :)

Hvala na brzim odgovorima,necu uzeti ovaj Stuhrling,vec cu sakupiti jos para pa cu uzeti neki kvalitetniji

Slične teme

1. Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 17.2.2010., 16:47
  2. Orient Semi Skeleton Beli
    By Rupert in forum Prodaja satova
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 8.1.2010., 1:03

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke