Watchmag je sve rekao.
Ukoliko engleski nije slaba strana, pročitaj ovaj tekst o mehanizmima i njihovim razlikama.
Pogledaj i temu automatik vs. manual!
Mislim da ti preostaje jedino da gledaš satove sa automatskim mehanizmom (na eng. automatic, self-winding).
Mislim da ne može istorija da se isključi iz priče, jer i kvalitet satova i pouzdanost predstavljaju deo istorije proizvođača. Recimo, Invicta... istina je da satove ovog proizvođača možeš pronaći gotovo na svakom sajtu koji se bavi online prodajom, činjenica je da se mogu videti veliki popusti za ove satove ali isto tako je fakat da ovog proizvođača prati loša reputacija. Satovi se često kvare, kontrola kvaliteta je loša, servisna podrška još gora. Nažalost, Invicta predstavlja dokaz da, kao što Vladan jednom reče, kvalitetan mehanizam ne mora da znači i generalno kvalitetan sat. Recimo, ja bih izbegao ovog proizvođača.
Nisi naveo do koje cifre si spreman da ideš? I da li želiš da se ograničiš na ponudu satova u Srbiji ili si voljan da sat kupiš preko sajta koji se bavi online prodajom?
Recimo, ako je cena presudan faktor, jedan Orient Mako (npr. CEM65002D) je odličan izbor, ali nema safirno staklo. Pored ovog sata, Orient ima priličan izbor jeftinijih automatik satova koji su prigodni za različite situacije. Nažalost, nemaju zastupnika u Srbiji pa je online kupovina jedina opcija.
Pozdrav
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi