Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 10

Threaded View

Novi član
    Član od
    14.1.2010.
    Lajkovi
    11
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom re: Seiko 5 automatik - saveti

link terminologije koju si postavio sam vec procitao prije postavljanja pitanja.

intereseuje me pretezno automatik, ili neku drugu soluciju (da nema baterija i rucnog navijanja) da predlozite

vidio sam jos eko-drive i jos neke kombinacije koje nisu objasnjene na vasem sajtu.

linkove koje sam postavio cisto su oni koji su zaigrali moje oko na prvi pogled, trudio sam se da butu automackim mehaniznom al nisam siguran jesam li uspio. (pod automacki mehaniznom ja podrayumevam da se navijaju pokretanjem ruke tj. magneti, sada nisam siguran jesam li dobro objasnio i jel to ta terminologija koja se upotrebljava iz toga razloga sam naveo koji sma imao sat i slican njemu zelim i bolji)

pa o kompanij mi nije toliko bitno jel sam istorijatat svake kompanije procito i vidio da na sajtovima invicta ima najvise automatika u ponudi, o kvalitetu ne sudim jel nisam strucan al zelim nauciti.

Naravno da mogu drugi poizvodjaci ono cena i kvalitet se ganjaju mada vise cena da se ne lazemo.

trazim muski sat za sebe, preporuku i pomoc od Vas.
    automatik, metalna narukvica, safirno staklence, vodootporan na dubini od 10-25m i florescetne kazaljke.

ona dva zenska sata su da vidite dali se isplati uzeti jedan od satova il' je to cisto...

pa ako mzoete objasniti sta je
    bezel - unidirectional rotating
    clasp - deployment
    crystal ovo znam da je staklo al me interesuje na eng i po kategoriji od najlosije do kvalitetnijeg.

i jos neke stvari na koje bi trebao obratiti paznju prilikom surfanja, ovo pitam da nebi vas smaro i postao spramer
    Poslednja ispravka: Mirotvorac (15.1.2010. u 18:04)

Slične teme

1. Seiko, Tissot, ili nesto drugo - automatik varijanta
    By alejandro in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 19
    Poslednja poruka: 9.12.2010., 15:41
  2. [PRODATO] - Orient automatik
    By sdbiba in forum Prodaja satova
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 30.10.2010., 9:47
  3. Bulova Automatik
    By bradonja in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 1