Zar je moguće da se dobri Dragon zbunio?!
Daj da vidim kako bi ti logičnije pojasnio, ajmo ovako!
Da si celokupni citat izvukao iz mog posta, bilo bi ti mnogo jasnije jer bi pročitao ponovo šta je pisac hteo da kaže,
(u ovom slušaju ja)
Nabrajam šta sve poseduje što je meni interesantno i skoro je sve u kućištu sata osim kaiša, naravno i krunice!
Indikator se nalazi u kućištu, gde su sve njegove skazaljke, brojevi, tahymeter, štopericu, tu prikazuje koji smo dan, pa je zato tako napisano u nastavko gde sam rečenicu započeo sa indikatorom, kao i kod Seiko Kinetic satova!
Jasnije ti je sada???
A u ovom slučaju sam hteo nekome ko se prvi put susreće sa ovakvim temama pojasnim šta je indikator na satu koji se napaja svetlosnom energijom! Da li je indikator suvišan ovom satu, moje mišljenje je da, verovatno dodatna šminka satu zbog lepšeg izgleda! Da pojasnim tebi, kada bi sat stajao 6 meseci u fioci stao bi sa radom jer mrak ne napaja sat!
A u nastavku citata stoji, od navedenih Sectora i Jacques Lemans, satova. Definitivno Citizen-u AT0761-08E zaslužuje taj novac, kao što je i Rus rekao, a verujem da će se i ostali članovi oglasiti!
Na tebi je da pojasniš ovm momku, koji me je savršeno razumeo, jer u njegovim odgovorima nigde nisam video da sam ga negde zbunio nejasnoćom pisanja (koji je tvoj novi član) oko kupovine sata umesto da se brineš oko ne jasnoće mojih postova!
Nadam se da sam ti delimično pojasnijo piščevu misao i da više nemaš potrbe za ovim?!
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

?!

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi