Citat VLADAN P kaže: Pregled poruke
Kazaljke sata su presvučene posebnim premazom čija je svrha da ''upija'' svetlo i čini da kazaljke posle svetle u mraku.Kvalitet i sastav tih premaza je različit i od toga zavisi koliko će dugo sat bizi čitljiv u mraku.To vreme ide od par minuta do više sati.

http://www.svetsatova.com/forum/f64/...raku-3329.html
Citat eee kaže: Pregled poruke
Casio EF-316D-2A

pogledaj i ovaj. kolega ga ima i malo, malo, dodjem da osmotrim sat. neuporedivo bolje izgleda uzivo.

Inace, sima hrabri ti je dao odlican predlog.
@eee
Hvala na preporuci, ali više mu se sviđa “duguljasti” oblik

Izgleda da će sat izabrati “gospodin Slučaj”, a ne mi. Ili po onim narodnim “ko pre devojci...nije kome je rečeno...”
EF-510D-2A je prodat, baza je ažurirana u toku noći ili pre podneva ?
U radnji u Knez Mihailovoj imaju narandžasti, ali nisam sigurna da ga možete dobiti po povlaštenoj ceni. Evo još nekih sličnih sa lepim sniženjima, pre svega za mlade ljude, jer su boja crvena i narandžasta.
Casio EF-510D-5A
Casio EF-507D-4A
Dakle, posle svega ostaje prvobitna ideja (kao po običaju) EF-320-D-2A, hvala na predlozima, objašnjenjima .
Znam da se sat ne kupuje preko noći, ali već sigurno 7 dana gledam po sajtovima i forumima, malo sam se umorila, uvek će se naći neki lepši, cena onog skupljeg će pasti, onaj koji bi ste možda kupili se upravo prodao, ali to su neminovnosti, oko kojih ne treba lupati glavu.
Na kraju dobijamo solidan sat za oko 65 EUR.
Fer inaf.
U 16 idemo u radnju, sat čeka, zatim u Čumićevo sokače da serviser skrati narukvicu. Nadam se da ću znati da uslikam sat, tako da se vide pojedinosti, korištenjem makro funkcije na aparatu, nekih slika će sigurno biti.