Danas je stigao.Mehanicki alarm je zakon stvar na automaticu.Volim Seiko...eto ovako izgleda moj,javi koji ti se najvise svida.Pozz
![]()
Danas je stigao.Mehanicki alarm je zakon stvar na automaticu.Volim Seiko...eto ovako izgleda moj,javi koji ti se najvise svida.Pozz
![]()
Jole, ako postaviš sliku i onog trećeg Seika ili sliku nekog 6138 hronografa banovaću te, ovo stvarno više nema smisla.
Na onim prethodnim slikama se videlo da je sat u besprekornom stanju (NOS), ali tek ova slika prikazuje koliko je sat stvarno PRELEP.![]()
Čestitke na kupovini, da te dugo služi i u zdravlju da ga nosiš.
btw
Jel preko SCWF-a kupljen? Vidim da mod sa tog foruma upravo prodaje jedan Bell-matic 4006-6011 sa crnim brojčanikom na kožnoj narukvici, pa eto dobre prilike za srktenic-a ako još uvek nije obavio kupovinu!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jole, ovaj Seikio je prelep, sta da kazem osim sve cestitke i da te dugo sluzi. A inace, ne znam sta je ljudima poslednjih dana, ali odjednom su svi poludeli za automatskim satovima sa Alarmom![]()
Hvala decki,izuzetno sam zadovoljan sa ovim satom.
@dragon:
Da,preko SCWF-a ga upecao.Definitivno moja najbolja kupovina do sada.
I ja bi preporucio 4006-6011 od JohnN-a jer je on najveci kolekcionar Bell-a (na netu) i to bi bila sigurna kupovina.
Bookmarks sajtovi