Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 28

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re: sat do 20000 kn ili cca. 2700 eur

@hrki

Od brendova koje si naveo, izdvojio bih Omega, Longines i Louis Erard i fokusirao bih se na njih, ostale bih izbacio iz igre. Ne nužno i redom koji sam nabrojao, ali recimo da bi mi prvi pik bila Omega.

Za neke druge preporuke i druge brendove ću morati da pogledam šta je zastupljeno i šta se nudi u Hrvatskoj. Možda kupovina u Sloveniji ili Italiji, dolazi u obzir?

Pozdrav
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Stariji član Avatar korisnika jole777
    Član od
    12.1.2009.
    Lajkovi
    366
    Reputacioni uticaj
    24

Određen forumom Re: sat do 20000 kn ili cca. 2700 eur

Hrki i ja sam iz Rijeke i dugo sam se razmisljao oko Omege i par puta sam dosao blizu da si uzmem H.Vision.
    Ali kod nas je cijena prenapuhana a ponudili su mi 10% popusta lol.(mislim da je bila oko 42000kn)
    Osobno mi je i Aqua terra sa 8500 mehanizmom lijepa,ne znam da li je stigla kod nas da se pogleda uzivo?

Pogledaj si Longines,meni osobno ima par prekrasnih modela.
    Mislim da u Master seriji ima stvarno par prekrasnih modela i pogledaj si Legend diver model.
    Ne znam puno o mehanizmima u njima-modificirana eta e sad koja tocno pogledaj si na netu.

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •