seiko sarb035
kako to da doxa ne valja, je l je to istina?
seiko sarb035
kako to da doxa ne valja, je l je to istina?
Budimire gde nude popust na kes?4) I ima par Seiko modela, kojima ne znam oznake. Tamo mi nude isto 10-15% popusta na keš. Seiko mi nekako deluju možda i najubitačnija kombinacija, nit previše nabudženo, ni previše sportski uz neke, oštre ivice, u skladu sa japanskim dizajnomČini mi se da su neki bili iz Sportura kolekcije.
aha u poslednjoj recenici kaze budimir ovde bi uzeo sat
ali kad vidi sarb ima da se predomisli hehehe
budimire imas li link za doxu, meni se njihovi satovi bas svidjaju, mada nije nemoguce da su ''pljuvanja'' utemeljena
Rus u pravu si za to poredjenje sa miyotom po kvalitetu ali satovi sa njom mogu kostati i do 5 puta manje.
Moram jos da ti napomenem da se za te pare moze naci jos puno Svajcaraca automatika
A gde imaju Certina u ponudi? Čini mi se da sam po linkovima video da Zlatara Majdanpek radi njih, ali sajt im više ne postoji i sem u Knezu, ne znam gde još postoji njihova radnja (iako je Majdanpek moj rodni grad)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Rus, nisam se lepo izrazio posto sam napisao "da ti napomenem", mislio sam to napomenuti Budimiru a ne tebi, nadam se da me nisi pogresno razumeo, i u potpunosti se slazem sa tobom, znam po sebi
Budimire ja sam u Uscu cini mi se na spratu gledao, ima negde i Cetina i Tissot, a moze se videti i Citizen negde po tim radnjama..
Poslednja ispravka: bezbi (5.2.2014. u 21:13)
Cerins ima na Terazijama br 5 . Kod mihajlovica a neko je vec stavio link i za zlataru ...
next year at this time I'll be a millionaire
Certina satovi u trznom centru Merkur,na Karaburmi...u prizemlju...pored pokretnih stepenica...svakog 16og u mesecu je 16% popust....pozdrav...
Bookmarks sajtovi