To bi trebalo da znaci da je taj Citizen jako dobar. Jel' tako?
Kada dobijem potvrdnu informaciju, saljem link za Orient.
To bi trebalo da znaci da je taj Citizen jako dobar. Jel' tako?
Kada dobijem potvrdnu informaciju, saljem link za Orient.
Poslednja ispravka: RUS (2.4.2014. u 19:23)
Ako je Citizen, dobar je. Japanski satovi su pomalo kao, kako da kazem, Cigani. Sresces one koji pevaju odlicno, sresces one koji pevaju vrlo dobro, pa provuce se i neki koji peva dobro. Ali dovoljne i nedovoljne neces nikad naci![]()
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Kakvo je Vaše mišljenje o ovakvom jednom satu:
Muški sat Lotus 15856-2 - Poklon Dućan
Kakav je LOTUS kao brend? Ovaj njihov model 15856 osvaja svojom plavom bojom i odlicnom zavrsnom obradom...
Pavle,najbolje bi bilo da nam opises kakav sat zelis i sta ocekujes od istog,buduci da iznos vec znamo,tako ces pomoci i sebi,a i nama u davanju predloga.![]()
Prvi od navedenih Orienta je automatik,msm da to nisi primetio.Inace,Orient satovi su jako dobri,neki clanovi foruma ih imaju i zadovoljni su,pa te mogu malo bolje uputiti.
Pavle,imao sam slicnu dilemu,trazio sam sportsko-elegantni sat,kupio sam Seiko i nisam se pokajao,u tom rangu bih ti preporucio,kao sto su i meni,Seiko ili Citizen.Pogledaj na sajtu satovi-online i sta ti se svidi,postavi ovde.Mnogi clanovi i ja smo porucivali satove od njih i sve je bilo super,a i dosta modela su na snizenju.
Hvala na savetima. I meni su prvi izbor bili Citizen i Seiko. Tako je i sada. U medjuvremenu sam gledao i Hanowa Patriot (zbog Ronda mehanizma i safirnog stakla), ORIENT (jer su mi vizuelno najlepsi, barem ova tri modela cije sam linkove postavio). Onda sam naleteo na neke LOTUS modele, za koje kazu da su visokog kvaliteta (CERTINA grupa, japanski mehanizmi, razne dorade, kvalitetna zavrsna obrada materijala...), a naleteo sam i na neke jeftinije J. Springs satove (za koje su mi rekli da su iz Seiko kuce).
Znači, ti preporučuješ da sat kupim preko "satovi-online"?
i ja sam tako gledao da ima safir dok se nisam razumeo, onda sam uzeo novog monstera koji nije ne znam kakvo cudo od sata ali meni je bio prelep iako nema safir, staklo je tako prozirno kao da ga nema i vise me safir ne zanima kod satova
ja bih opet uzeo taj seiko a tako mi se svidja taj citizen ali mi je veliki, iako je kvarc, to mi je isto svejedno, sat je odlican
uzmi amfibiju, ona je 50evra, neces se pokajati garantovano![]()
Dobar je safir, ima mnoge prednosti, ali ne treba bas svesti sat samo na to i odustati od nekog dobrog sata samo zbog toga.
Sto se tice Sense radnje, odlicna je. Svi smo uzimali od njih i tu nema nikakve zamerke.
Lična iskustva - SENSE
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zox, satovi su od proverenih proizvođača tako da se svodi samo na to da li se tebi sviđaju ili ne. Čini mi se da većina dama nije baš zainteresovana da svako toliko podešava vreme na satu pa bih stoga preporučio Citizen modele ( EcoDrive ).
Bookmarks sajtovi