@Wildboar
Zaista zaista prelep sat! I da te dugo služi!
Samo gde si iskopao ove japance sa hijeroglifima, da mi je znati?!![]()
@Wildboar
Zaista zaista prelep sat! I da te dugo služi!
Samo gde si iskopao ove japance sa hijeroglifima, da mi je znati?!![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
@ignius : Ovo sto sam ja uzeo nije B42 vec spacematic modelB42 su podosta skuplji i meni nije delovalo da opravdavaju toliku razliku u ceni. Inace osnovna cena je bila nesto visa od 1000 ali sam dobio popust od 10% pri kupovini.
@dragon : SA google image pretrazivaca, jedan od prvih sajtova koji mi je pao pod ruku a da ima dobru rezoluciju modela koji sam uzeo![]()
SPACEMATIC koji je na ovoj slici smo na kozi je u BPM -ovoj radnji u srpskih vladara (Beograd) kostao nekih 95000din to im je stara cena kada je kurs jos bio negde oko 70 ,a oni nisu menjali tako da mislim da je to najbolja kupovina za te pare obzirom da to ulazi u taj cenovni rang
Tako sam i ja rezonovao. Nigde nisam uspeo da nadjem cak ni na netu fortis za nizu cenu, a jos kad sam izboxovao 10% popusta lako sam doneo odluku koji je sledeci sat za kupovinu.
@Wildboar
Stvarno odličan sat i zaista masivan koliko se sa slike može videti.
Da li znaš koja je debljina kućišta?
Pozdrav,
V.S.
14mm. Mada mi pri nosenju i ne deluje preterano masivno. Videcu da okacim i neku sliku uzivo. Inace, odlican izbor moze da bude i seiko tuna can, ista debljina kucista, novi model ima odlican mehanizam ali jednino mislim da ga je nemoguce navi u eu![]()
Bookmarks sajtovi