Vredan i vecan - sve si vec sam rekao. Submariner ti je pravi izbor. Ja bih ti jos preporucio explorer 2, novi, mislim da je on oko 7K u radnji. Doduse, verovatno moze da se ispregovara neka manja korekcija cene.

Off - Sad gledam rolex sajt, stvarno nema cena kad se gleda iz Srbije. A ubedjen sam da sam pre par nedelja sa posla video cene. Doduse, na poslu nam je proxy u Nemackoj i ispada kao i da surfujemo iz Nemacke. Probaj na ovim sajtovima gde mozes da promenis proxy da ne izgleda kao da si iz Srbije. Mozda ti prikaze cene.

Posto planiras da ti to bude sat za ceo zivot, za slucaj da se ne odlucis za Submariner, moj ti je savet da obratis paznju na citljivost. Po meni, ako planiram sat na duze staze, on mora da bude citljiv - kad bacim pogled da odmah vidim vreme. Submariner ima upravo to, pogotovo crni. Zenith El Primero, iako mi je jedan od lepsih satova, po meni to nema. Na njemu mi paznju odvuku podbrojcanici.

U svakom slucaju savetovao bih ti da odes do zastupnika u Srbiji i na miru, uzivo, pogledas modele.

Sent from my SM-T580 using Tapatalk