Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 35
Like Tree29Likes

tema: predlog za sat

Hybrid View

Mlađi član Avatar korisnika doyle
    Član od
    25.11.2017.
    Lajkovi
    189
    Reputacioni uticaj
    8

Određen forumom Re: predlog za sat

Citat stanis kaže: Pregled poruke
    ... ili ako hoces da budes frajer uzmes grand seiko kod vitanova...svaki poznavaoc bice zadivljen kada ti na ruci bude video GS za razliku od rolke koje vise ne moze ni proizvodjac da razlikuje od falsifikata!Slicna stvar je i sa dolarima, to bez licne karte ili nekog da te poznaje u banci ili menjacnici ne mozes ni da promenis u valutu...
    Upravo ovo, ako već želiš da daš ogromne pare ja bih uvek pre uzeo Grand Seiko, nego Rolex i to bih izabrao jedan od ova dva modela:
    Grand-Seiko-Hi-beat-GMT-Peacock-SBGJ227-3.jpgb42cce0fe33ff69b39d3fc2867bb0532.jpg

Ako već želiš nešto nalik Rolex Submarineru uvek možeš da uzmeš Steinhart, a s obzirom da imaš tanju ruku preporučio bih ti Steinhart Ocean One 39:
    o39_black_1kx1k_02.1512743331.jpg
    Ovaj model sa sve poštarinom i carinom te izađe oko 480 evra.

Ja sam uvek bio u fazonu da mi je bolje da 2000-3000 dolara potrošim na 2-3 sata nego na 1, ali to sam samo ja, tvoj je novac.
    stanis and Aleksandar-laik like this.

Novi član
    Član od
    19.1.2018.
    Lajkovi
    2
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: predlog za sat

Hvala ti na sugestiji,zaista sam zahvalan svima koji pokusavate da mi pomognete...Imam averziju prema seiku i japancima generalno(satovima).Kao sto sam vec naveo ovo mi je prvi veci novac u zivotu i ulozio bih ga u nesto vredno sto ce ostati sa mnom zauvek...Razmisljam i oko reversa,za zenith el primero 36000 vph 42mm sam se skoro odlucio ali cene previse variraju i nisu verodostojne,voleo bih kada bi neko od vas preporucio bilo koji sat koji je vredan i ''vecan''...Otprilike u rangu od 5000eura do 15000,nemam zelju da imam vise od jednog vrhunskog sata.Posedujem Fossil ch 2600 koji nosim svakodnevno.Ako kupim tako vredan sat stajace u sefu i biti nosen vrlo retko...

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •