Oba sata su mi lijepa, samo je problem što želim kupiti samo jedan. Na poslu sam stalno u odijelu, a u slobodno vrijeme samo sportski obučen. Oba sata su oko $400 , koji Vam se više svida ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oba sata su mi lijepa, samo je problem što želim kupiti samo jedan. Na poslu sam stalno u odijelu, a u slobodno vrijeme samo sportski obučen. Oba sata su oko $400 , koji Vam se više svida ?
Crni je prakticniji jer je beli nepregledan...bele kazaljke na belom prenatrpanom ciferu.Ako biras uzmi automatik, nije mnogo skuplji a mnogo vise vredi.Ovaj je quartz sa mehanizmom koji je u klasi najjeftinijih i ne popravlja se...znaci kad zvizne kupujes drugi (mehanizam), sto i nije bas tako jednostavno.
Poslednja ispravka: stanis (15.11.2016. u 7:06)
crni za posao,a beli za popodne !!!
ali ako moraš da biraš,pre sam za crni zbog bolje preglednosti cifera.
T-touch je ranije imao problema sa učestalim kvarovima.
Ne znam da li se to promenilo?
Ako je neko od kolega pratio problematiku neka napiše saznanja.
Poslednja ispravka: VLADAN P (15.11.2016. u 13:32)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nisam siguran da li je to ok cena za Mido (inače to su sasvim ok satovi). Vidim da se polovni prodaju za mnogo manje para , čak upola manje para ( primer jednog solidno očuvanog Mido Multiforta FS: White Mido Multifort 42mm , lagano poliranje i bio bi odličan). Hoću da kažem da ako polovnom satu cena padne za duplo pitanje je koliko je uopšte cena novog sata bila realna.
Ako hoćeš da vidiš koliko su cene satova na brodu realne poredi ih sa cenama na velikim online prodavnicama s tim što moraš dodati cenu transporta, carine i PDV-a. Mana je što si na brodu pa ne znam koja bi bila adresa isporuke (Vietnam, Danang port, dock number 4 27669d1334295081-backarelli-neš-malo-sačuvano-znoj.gif). Jedino da sat naručiš na kućnu adresu (ili adresu rođaka, prijatelja) i čekaš nekoliko meseci da dođeš kući i vidiš sat.
Plan B, siđi sa broda u nekoj luci u Aziji i lepo kupi Seiko, bar tamo ima Seika.![]()
Poslednja ispravka: skydrummer (16.11.2016. u 11:23)
Ako ti se sviđaju prvi Tissoti onda ih kupi. Nema tu šta da se kalkuliše, nisu to toliko loši satovi koliko su precenjeni. Džaba i da kupiš sat koji je sa boljim odnosom cena-kvalitet ako ti se ne sviđa.
Hvala na savjetu. Što se tiče automatika nažalost nema u ponudi ovaj ni sličan model koji mi se svidja. Jedino u obzir dolazi T-touch a on je duplo skuplji od ova dva, a i ne svidja mi se bas kako mi stoji ba odijelo, tj prespprtski je za moj pojam. Problem izbora je takav jer radim ba brodu i ovo je iz shopa, imaju 40ak modela samo, izbor sam sveo na ova dva. Ima dobar izbor Citizena, eco drive , isl, razmislit cu jos malo.Inace cijena satova je oko $430, t touch oko $700, nakon 10% popusta. Što misliš o ovom t touchu?
Ima jedan Tissot automatik sto mi se svidja, evo slike u prilogu. Ima i jedan automatik Citizen sto mi se svidja, evo i njegove slike. Hvala na pomoci !
I dalje je tricky....
sent from my LV using Gucci
Bookmarks sajtovi