Hvala Vam ljudi na savetima, definitivno mi ne gine još nekoliko odlazaka do BPM-a
Aleksandre i meni je B-42 Pilot Pro Chrono prelep ali nešto sumnjam da ću uspeti da proširim toliko budžet, ipak je to negde oko 130.000 RSD. U želji za boljim čovek nekada ne zna da zakoči i onda pređe svaku zacrtanu granicuMada sumnjam da imaju ovaj sa slike jer se radi o modelu koji bi trebao da je proizveden negde 2005/2006 god.
Igore na koju Omegu i Tag si mislio a u ovom cenovnom rangu? Ova Certina je lep sat ali nisam ljubitelj "kockastih" satova..
Amikice video sam tvoje postove i slike na watchuseek forumu i definitivno mi je tvoj sat jedan od najlepših ako ne i najlepši model. B-42 Cosmo Chrono je (po mom ukusu) vrhunac njihove ponude (pogotovo onaj titanium sa GMT funkcijom). Nećeš mi verovati ali zadnja 2 meseca visim na watchuseek forumu i tek sada sam zadovoljan predznanjem sa kojim mogu da krenem u kupovinu sata
Da zakomplikujem još malo (nadam se da Vas nisam udavio)- koji bi Vi Fortis pazarili do nekih 1000e tj. oko 100.000 RSD? To bi mi bio neki max budžet koji teško da mogu da proširim... ako Vas ne mrzi samo napišite šta vam se kod konkretnog modela dopada. Samo sam jednom bio u BPM-u i probao 2 modela pa bih želeo da se malo pripremim za sledeći obilazak i potencijalnu kupovinu.
Još jednom, hvala svima na prijateljskim savetima i iskrenoj pomoći.
p.s. Bilo bi lepo kad bi Vladan i Dragon dali svoj komentar pošto je njihovo poznavanje materije veoma korisno u svakoj kupovini![]()
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi