Taj Ray se i meni mnogo sviđa, mislim da je Sky i objasnio sve njegove novine i prednosti....odličan sat, pogotovo kad se uzme u obzir odnos cena/kvalitet.
Taj Ray se i meni mnogo sviđa, mislim da je Sky i objasnio sve njegove novine i prednosti....odličan sat, pogotovo kad se uzme u obzir odnos cena/kvalitet.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Daću i ja glas za Orient, jer dobijaš sigurno dobar kvalitet za smešne pare u odnosu na to šta ti stiže u kutiji. Nemam ni jednu lošu reč za J Springs, kupio sam ženi jedan i radi savršeno, ali u ovoj situaciji i sa ovim izborom, ipak Orient.
Samo, mislim da na Creation Watches možeš da dobiješ mnooooogo bolju cenu od tih 170, a pouzdani su i ljubazni, ja sam naručivao svoj Orient GMT/Excursionist od njih.
I ja sam za Orient,super izgleda mehanika je sasvim ok.Jedino sto me zaustavlja da kupim Mako je logo na ciferu,ako izbace lavove i ostave natpis kupujem,previse me podseca na sedamdesete.Dizajn je klasicni ronilac neko moze iz daljine da pomisli da je submariner.
Dobrodošao na forum! Evo i ja ću reći svoje mišljenje mada se ne razlikuje od drugih. Ja bih prije uzeo Orijent bez obzira što se štancuju u velikom broju primjeraka. J.Springs je pod Seikom tako da sve što važi za Seiko ,,skoro" važi i za J.Springs mada ja lično mislim da se ipak kvalitet Seika neće apsolutno pretočiti i u ostale proizvođače koji su u njihovoj korporaciji. Mislim da ipak Seiko drži otstojanje po pitanju kvaliteta. E sad neko će reći da je i Orijent pod Seikom. Tačno, ali je to firma koja je oduvijek imala apsolutno pouzdan kvalitet. Iz tog razloga mislim da su Orijent satovi i više nego odlična kupovina.
Trula jabuka se moze naci i kod masovnih proizvodjaca sa vrhunskom,skoro pa perfektnom kontrolom kao sto je Rolex,a kamoli kod Orienta.
Nemoj da te opterecuje to sto se Orient modeli masovnoooo proizvode.Cak suprotno treba da bude.
nisam ni sumnjao u vas![]()
Orient su mi se bas dopali.jos da kod nas ima radnja bilo bi super.za razuman novac odlicni satovi.
J Springs sam malo gledao po netu i ono sto primecujem da su preko neki modeli skuplji i do 40% nego kod nas.
ja sam za mako.....
LEMI
lemi livo skodi (bad copy-uno,duo,tre))
Bookmarks sajtovi