Evo i ja sam kod njih kupio dva sata i sve je ok.
Evo i ja sam kod njih kupio dva sata i sve je ok.
kako bi ja mogao i dali je moguce iz Skoplje da se kupi jedan
monster i koliko kosta unapred hvala
OFF
ne bih da glumim pametnjakovica, ali firmi pravite medvedju uslugu time sto pricate da ne dobijate fiskalne racune. Ali ajmo redom...
Ja sam narucio jedan sat preko njih, i kad sam dobio posiljku video sam da nema racuna...kad sam pozvao firmu ponovo, preneto mi je da ce racun stici kad dobiju novac nazad postom. Posto je proslo par dana,a ja nisam dobio racun, pozvao sam ih ponovo i zmolio da mi posalju racun...posto mi iz razgovora nije bilo jasno da li cu uopste dobiti fisklani racun, zatrazio sam da im vratim sat a oni meni novac. racun je stigao kroz dva dana.
Elem, u zemlji Srbiji, bez obzira koliko nakaradni pojedini zakoni bili, oni se moraju postovati, inace odosmo u ... ako je jasno definisano da se mora izdati fiskalni racun, ja ne pravim pitanje, ja HOCU racun, a evo i zasto.
U zemlji Srbji je uobicajena praksa da pojedinci kada vide da im posao ne ide bas najbolje zatvore firmu, a neposredno potom otvore novu slicnog naziva, koja se bavi istom delatnoscu, cime na diskretan nacin izbegnu svoje predjasnje obaveze...
Racun je pod 1) merilo da ste platili porez drzavi, 2) da imate kakvu takvu zastitu, jer vi ako nemate racun nemate da dokazujete vlasnistvo (odnosno, prodavac moze a i ne mora da prihvati takav garantni list). Na kraju, da ne budem pogresno shvacen, svi mi volimo da prodjemo sto jeftinije, ali ne izdavanjem racuna ili ne placanjem poreza vi ste za drzavu problem.
Poslednja ispravka: bozicko (13.2.2012. u 22:25)
Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!
Pozdrav svima, da ne otvaram novi temu napisacu ovde.
Interesuje me da li je neko kupovao satove sa ovog sajta, pogledajte link:
WatchMarkaz.pk - Watches in Pakistan | Rolex Watches price | Casio Watches in Pakistan | Ladies Watches | Rado Watches price in Pakistan
Ima casio satovi koji pise da su original. Cena je bas povoljna, i besplatna je dostava.
Ako je neko narucivao sa ovog sajta neka kaze svoja iskustva.
Ja bih narucio ovaj model:
Casio Edifice Beside Men BEM-506L-7AV - WatchMarkaz.pk - Watches in Pakistan | Rolex Watches price | Casio Watches in Pakistan | Ladies Watches | Rado Watches price in Pakistan
Zaobiđi ih u širokom luku. Sajt je hostovan u Pakistanu, cene su u njihovoj valuti, a kada se cene prebace u evre, deluju krajnje smešno. Za te pare možeš da dobiješ kinesko đubre koje još mogu i da zaplene na carine, ili da te oderu od taksi ukoliko imaju bilo kakav original.
Casio možeš da kupiš kod nas po relativno pristojnim cenama.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Da li može da mi kaže mišljenje o ovom sajtu, tj da li je siguran za kupovinu? kupio bih jedan sat marke certina pa me zanima da li je sajt pouzdan ?
Prodaja satova - Prodaja Satova - Home
unapred zahvalan
Ljudi, na sajtu ioffer.com su satovi duplo jeftiniji, to je nesto valjda kao amazon i ebay ali su bas jeftini... Kontam da su replike pa ne bih da se zezam, ali mozda i nisu pa ne znam ni sam sta da mislim
Sta vi mislite?
Tesko da nesto moze da bude mnogo jeftinije nego na Amazonu. Moze 10-15% ali ne moze duplo.
Postovani, imam dva pitanja, da li je neko porucivao sa sa sajta jomashop kakva su iskustva, placa li se neka carina itd.
I drugo pitanje sta mislite o ovom SEIKu https://www.jomashop.com/seiko-watch-snaf52.html
Hvala najlepše!
Bookmarks sajtovi