Da li si mozda razmisljao o nekom automatiku?
Da li si mozda razmisljao o nekom automatiku?
Nisam razmisljao o automatiku jer nemam dovoljno novca za njega mislim da su automatik satovi dosta skuplji od ovog budzeta koji ja imam
uglavnom jesu, ali seiko, orient i citizen imaju prilicno veliki izbor dostupnih (a vrlo kvalitetnih) automatika, naci ces ih u temi koju sam ti linkovao gore.
a ako u obzir dolazi i polovan sat, onda ti se izbor povecava drasticno.
jole777 kaže:
Ima lep izbor seikovih automatica u tom rangu kod nas i skoro svi su klasicni, a ti mozes imati peypal u bosni ako se ne varam pa mozes i nesto sa neta da narucis i da prodjes odlicno.
Meni su Orient dajveri pun pot za te novce.
Orient Automatik "Sporty" CEM7A001B9 - Sporty - www.orientuhren.de
Orient Automatik "Sporty" FEM7C003B9 - Taucher - www.orientuhren.de
Orient Automatik "Sporty" CEM7A002R9 - Sporty - www.orientuhren.de
Orient Automatik "Sporty" FEM7C005W9 - Taucher - www.orientuhren.de
Ja bih gledao da naručim nešto od ovoga.
Meni se onaj "full black" sviđa, mislim da sam ga viđao na oglasima baš za 150e.
Dakle,posle detaljnog pretrazivanja po netu u nadi da cu videti model sata koji sam hteo uzeti,i ne nalazenja istog,mislim da cu sutra ipak otkazati kupovinu Orienta. Cak sam uspeo pronaci i neke sajtove koje nude replike ovog modela (mako xl), u recimo skroz zelenoj boji koja takodje ne postoji u original modelima,sto me je jos vise obeshrabrilo. I poslednja stvar,priznacete da je ponudjena cena od 9 hiljada za taj sat i vise nego sumnjiva! Vracam se ipak na Casio,a za Orient cekam nekog zvanicnog distributera(valjda ce se neko setiti da ih konacno pocne uvoziti). Veliki pozdrav!
Ne,izgleda potpuno isto kao Mako XL,ustvari to je taj model,samo sto je braon,i pozadina i rotirajuci deo krunice.. E sad,kazem zbunjuje me sto nigde nisam video mako xl u toj boji, kao i oznaka na plocici sa etikete koju tek nisam nigde nasao..
Jel' ovakav?
Inače,Orient tu oznaku ima i za kvarcne satove i za automatike.
Ponavljam-Ako je automatik,mislim da zaslužuje kupovinu.
CEM6V001T.jpg
Poslednja ispravka: VLADAN P (27.12.2011. u 15:07)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi