pa koi bi mi sat preporucio za te pare ?? ovaj jako mocno izgleda kad se stavi na ruci i lep je ! ki bi mi ti preporuku dao ???????????
pa koi bi mi sat preporucio za te pare ?? ovaj jako mocno izgleda kad se stavi na ruci i lep je ! ki bi mi ti preporuku dao ???????????
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
heheheheh e nisam bio u vojsci ima vremena!!! e da cemu sluze sve one skale na tom sati po krajevima da li to necemu sluzi ili samo estetikaaa ???
koi mehaniza koiristi ovaj citizen ?????? da li je to eco drive sistem
Da,mehanizam je eco-drive! U pravu je dragon - za te pare bih uvijek uzeo Citizen nego Festinu!
nema vlada da se javi !!!! izgleda progao sat , ma ovaj njegov nosen ko zna kome ga je skinuo))))))))))))))))))))
Pogledaj oglase na forumu gde ćeš pronaći temu člana vladas u kojoj je postavljen Citizen Nighthawk. Kontaktiraj ga putem privatnih poruka za dalje informacije, nemojte priču o prodaji, načinu plaćanja ili stanju sata da selite u ovu temu. I malo strpljenja neće biti na odmet.
Pozdrav
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
O tom satu se dosta pisalo na forumu, čak postoji i odlično odrađena recenzija, tako da pretraži malo stare teme.
Pozdrav
Sve je sa funkcijom! Sat bez estetike, a tako estetično izgleda!
GMT dve vremenske zone i još mnogo što šta, objasniće vladas, jel da Vlado?
pa da ali je sve stvar ukusa !! upravu si mada ovaj cizizen neznam kako stoi na ruci nikada nisam imao prilike da ga vidim i uzivo !! iskreno vise volim mocan sat kad ga stavis na ruku d to bude ono BUM !!!!!!!! nisam pametam
Bookmarks sajtovi