Prvo zahvalio bih vam se na pomoci sajt sam otkrio potpuno slucajno juce a proveo sam vec oko 6 sati citajuci razne stvari,mislim da ste pridobili jos jednom clana.Moj najveci problem je sto sam iz Kraljeva i danas sam obilazio radnje i izbor je veoma suzen uglavnom su to satovi nizeg cenovnog ranga,u sustini moze se poruciti bilo koji model ali naravno ja bih voleo da ih prvo probam tako da cu najverovatnije morati do Beograda.
Citizen BJ7010-16F NIGHTHAWK mi se ne svidja da budem iskren dobar je sat i vidim da je jedan od omiljenih u tom cenovnom rangu na forumu ali... meni se licno ne svidja xD.
Seiko je prelep pa sad ako mozete nesto da mi kazete oko izbora da li on in Candino.
Gledajuci saajt jos jedan sat mi se dopao on doduse iskace iz tog cenovnog ranga Certina Swiss Watches - Time Maker Since 1888 - DS Concept - A Company of the Swatch Group pa ako mozete nesto i o njemu.
Takodje ako ima nekih drugih predloga potpuno sam open minded xD
Jos jedanput hvala stvarno prelep i poucan sajt i drago mi je da sam nabasao na vas.
Registracija
Help

13Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
.Moj najveci problem je sto sam iz Kraljeva i danas sam obilazio radnje i izbor je veoma suzen uglavnom su to satovi nizeg cenovnog ranga,u sustini moze se poruciti bilo koji model ali naravno ja bih voleo da ih prvo probam tako da cu najverovatnije morati do Beograda.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi