• Satovi RSS Feed

    by Objavljeno 28.3.2013. 1:05  broj čitanja: 1685 
    content/attachments/62500-iwc-portuguese-automatic-edition-tribeca-film-festival-2013-3.jpg.html

    IWC Schaffhausen ove godine je partner Tribeca filmskog festivala u Njujorku. Kako bi se proslavila ova saradnja, predstavljena je specijalna edicija Portuguese Automatic modela, dostojna svakog crvenog tepiha!



    Sat je napravljen u samo jednom primerku i biće prodat na aukciji kuće Antiquorum, 10 aprila u Njujorku. Ponude se uživo mogu ostavljati putem interneta na sajtu aukcijske kuće Antiquorum, kao i putem telefona. Prihodi od prodaje poslužiće za podršku TFI ...
    by Objavljeno 23.3.2013. 20:45  broj čitanja: 1195 
    content/attachments/62152-maurice-lacroix-masterpiece-seconde-mysteieuse.jpg.html

    Maurice Lacroix Masterpiece kolekcija predstavlja samu perjanicu ovog brenda. Modele ove kolekcije uglavnom odlikuju zanimljive komplikacije. Takav je slučaj i sa modelom Seconde Mystérieuse. Kako mu i samo ime kaže, prikaz sekundi je zaista nesvakidašnje rešen.



    Novi model biće predstavljen na Baselworld-u, koji se održava sledećeg meseca. Glavna karakteristika Seconde Mystérieuse modela je predimenzionisani podbrojčanik sekundne kazaljke. Misteriozna sekundara ...
    by
    RUS
    Objavljeno 18.3.2013. 18:54  broj čitanja: 2209 
    content/attachments/61680-ulysse-nardin-stranger-.jpg.html


    Na predstojećem Baselworld sajmu, čuveni švajcarski proizvođač satova, Ulysse Nardin, planira da predstavi časovnik koji oponaša muzičku kutiju. Ssat svira poznatu numeru “Strangers in the Night” na svakih sat vremena ili po potrebi. Ovaj nesvakidašnji model je potpisan od strane Ulysse Nardin-ovog partnera i muzičara Dieter Meier-a. Sat će biti proizveden u limitiranoj seriji od 99 primeraka.


    Ovaj model dolazi u kućištu od 18 karatnog roze zlata prečnika ...
    by Objavljeno 15.3.2013. 14:58  broj čitanja: 1919 
    content/attachments/61290-corum-titanium-bridge-automatique-watch-corum-satovi-.jpg.html


    Inovativni sistem navijanja, novi „in-house“ mehanizam i novo titanijumsko kućište. Kada bi ste nas pitali, ovako bi u jednoj rečenici opisali Corum Ti-Bridge Automatique. Radi se o najnovijem dodatku Bridges kolekciji ovog proizvođača. Kako u Corum-u veoma optimistično tvrde, razvijeni dvostruki sistem navijanja predstavlja novo poglavlje u časovničarstvu!



    Automatski mehanizam CO 207 navija se putem patentiranog sistema redno povezanih oscilirajućih ...
    by
    RUS
    Objavljeno 13.3.2013. 15:53  broj čitanja: 218466 
    Pregled teksta


    Već sedmu godinu za redom kompanija IWC Schaffhausen podržava "Laureus Sport for Good" fondaciju, kreiranjem limitiranih serija svojih modela. Svake godine se odabere neki drugi model koji je će biti specijalno dorađen kako bi se podržala fondacija. Ove godine je izbor pao na Portuguese Yacht Club Chronograph.


    Dizajn ovih limitiranih izdanja se malo menja i koriguje prema potrebi. Tako je i ovaj model zadržao Laureus plavu boju brojčanika, ali ...