U potpunosti se slažem sa Rusom i u odgovoru i u predlogu. Pogledaj recimo Hirsch Grand Duke narukvicu za koju mislim da bi bila savršena za taj sat.
Pozdrav,
V.S.
U potpunosti se slažem sa Rusom i u odgovoru i u predlogu. Pogledaj recimo Hirsch Grand Duke narukvicu za koju mislim da bi bila savršena za taj sat.
Pozdrav,
V.S.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (25.5.2010. u 21:40)
Ma slazem se sa Vama ali da samo ynate koju su mi cenu rekli ya original....jos malo i kupim jos jedan sat. Meni se ova kroko narukvica jako i svidja i bas zato ocu da je sacuvam koliko god je moguce.
Dobar predlog od Vas...pogledacu
Milane, pogledaj časovničara na Terazijama i u Takovskoj ulici, nalik ponuđenoj Vladanovoj narukvici imaju i oni, jako kvalitetne izrade, jako lepog izgleda...
Cene su im sasvim prihvatljive, 1000-2000 RSD.
BDW, kod svakog drugog časovničara možeš naleteti na veoma kvalitetne Španske, Italijanske kaiševe, odlični su, cene fenomenalne...
http://www.tagheuer.com/tools/ldc-ne...r-us/index.lbl
Zvali me za ambasadora mene i ovog ne znam koji je....sta cu idem,mozda daju neke pare)))
To sam ja urgirao za tebe, zato su te i zvali.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Da da pogotovo si ti urgirao...nego su culi ljudi![]()
Evo poslusao par saveta mojih prijatelja, i sa olaksanjem mogu da uzivam u satu, a da ne mislim ocu li ga ogrebati ili sta vec!
Hvala Vam
Svaka ti cast!
![]()
Odmah nako tvog review IWC-a krećem da ga ubeđujem!![]()
Ih kolega kad sam ja setao tu kareru... Stvarno ti je super sat!
@ ANGEL - Ok,ako ste se vec dogovorili ne mesam se!![]()
Bookmarks sajtovi