Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 11 od ukupno 11
Like Tree26Likes

tema: Novi TAG Heuer Mikrogirder 2000 sat

  1. #11
    Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    3.713
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

    Određen forumom Re: Novi TAG Heuer Mikrogirder 2000 sat

    Za one koji me ne poznaju lično, moram da kažem da sam ja veoma mirna i staložena osoba, ali neke stvari ne želim da trpim, a to je ponašanje već svima poznatog Nikole Lončara (aka Dukes, nikola0406...).

    Dragi Nikola,

    ovaj tekst na engleskom jeziku sa svim fotografijama koje vidiš u ovoj temi je dobijen od ovlašćenog zastupnika i distributera TAG Heuer satova, kompanije PG Grupa. Ovaj tekst naravno nema veze sa onim koji ti pominješ, a mogu da potvrdim da su celokupan tekst i fotografije dobijeni putem emaila koji je koliko mi je poznato i u našoj državi validan dokaz. Taj email svakako neću poslati tebi već pomenutom Davidu. Razlog je jednostavan, prema tebi nemam nikakve obaveze, kako pravne tako i moralne, i ne želim više da ti se pravdam ni po jednom jedinom pitanju.

    Što se tiče pomenutog domena svetsatova.rs, kupio si ga sigurno ne sa ozbiljnom željom da razvijaš sopstveni portal na toj adresi, već da eventualno profitiraš na popularnosti ovog portala (naravno ti ćeš reći da ovo nije istina...).

    Što se tiče Horologije, tvog i Draganovog sajta, ja vam iskreno želim sve najbolje, i dajem vam jedan dobronamerni savet: fokusirajte se na inovacije, konstantan razvoj i unapredjenje sopstvenog portala, jer portal se sigurno ne gradi "pljuvanjem" (lažne i neproverene optužbe su upravo to) po konkurentskom sajtu, pošto je to, najblaže rečeno, nekorektno.
    Pošto vidim da ste pored postojećih vesti otvorili i forum, a koliko vidim priprema se i lista distributera, servisa kao i berza polovnih satova, predlažem da krenete sa razvojem Razmene satova, kako biste išli u korak sa inovacijama našeg portala. Ko zna možda uz bržu realizaciju budete u mogućnosti da ponudite tu opciju u kraćem roku od nas.

    Kada već pišem po ovom pitanju, iskoristio bih priliku da razjasnim neke stvari o kojima se priča još od Draganovog (aka dragon) odlaska sa sajta.

    Dragana, za razliku od Nikole, i dalje izuzetno poštujem i mislim da je zaista sjajna osoba sa dosta znanja o ovoj tematici. Ono što je Dragana često nerviralo je neaktivnost velikog broja članova, zatim pojedini članovi koji su svojim nestručnim pisanjem "prljali" forum, kao i to što je u najvećem broju slučajeva on morao da rešava razne nesporazume na sajtu (svađe i sl.). Takođe mi je zamerao što sam bio previše blag i što mnoge od tih članova nisam banovao sa foruma. Njegovo nezadovoljstvo je posle nekog vremena kulminiralo tako što je Dragan verovatno u afektu napisao jedan neprikladan post usmeren ka članu (aka: jsphotomorgana) koji mi se potom obratio emailom tražeći da se njegov nalog obriše jer ne želi više da bude član foruma. Ubrzo nakon toga Dragan je banovao člana poznatijeg kao VLADAN P, iz meni i dalje nepoznatog razloga. Nakon ovoga usledilo je brisanje svih fotografija koje su sa njegove strane postavljene na forumu, a koje su bile uskladištene na photobucketu. To je kap koja je prelila moju čašu, jer prosto ne razumem da je neko ko je dao najveći doprinos ovom portalu u stanju da pogazi sve ono što je ovde stvorio iz besa prema meni ili nekom od članova. Na moje pitanje zašto je to uradio odgovorio mi je da nije imao više prostora na photobucket nalogu i da je morao da ih obriše. Ja sam ga pitao, zar ne misli da bi bilo fer da mi je rekao da to planira da uradi kako bih imao vremena da uradim backup svih fotografija, na šta je on odgovorio da mi je davno pre toga već rekao da mu se nalog bliži 100% popunjenosti. Ovo je odgovor koji me je potpuno razljutio, jer u ovu priču pri zdravoj pameti nikada ne bih mogao da poverujem, a posebno ne posle uspešne tri godine saradnje, i slobodno mogu reći, prijateljstva. Siguran sam da bi Dragan ovu tvrdnju i danas ponovio, ali ja i dalje ne verujem u tačnost ove izjave. Pitao sam ga da li bi hteo da mi ove slike snimi na DVD, na šta je on uz malo razmišljanja pristao, ali ja sam od te ideje odustao, jer sam u tom trenutku i dalje bio besan zbog njegovog postupka.

    Nakon toga sam ga u više navrata zvao telefonom, ali on nije odgovarao na moje pozive. Ja pretpostavljam da je on ljut na mene, ali bih voleo da znam tačan razlog jer ne verujem da sam mu u toj meri učinio nešto nažao da ne želi ni da mi se javi i da popriča o svemu. Ja sam prvi koji će priznati grešku i reći da sam pogrešio, i lično bih voleo da nakon tog razgovora ostavim sve ovo iza nas i da obojica krenemo dalje. Ne želim da nosim to breme misleći da sam se ogrešio o njega. Takođe mislim da to nije dobro ni za njega, jer nezadovoljstvo i mržnja opterećuju duh čoveka.

    Verujte da mi nije bila namera da iznosim "prljav veš" ovde na forumu i da pretvaram ovu temu u "špansku sapunicu", ali posle ovog poslednjeg događaja zaista ne želim više da ćutim i da trpim Nikolino šikaniranje. Ako Dragan smatra da nešto od napisanog nije tačno pozivam ga da se oglasi na forumu i da me demantuje. Dragan je uvek dobrodošao na ovaj forum!

    Za razliku od Dragana, Nikola više nije dobrodošao i ima doživotnu zabranu pristupa ovom portalu, i ovom prilikom bih zamolio moderatore i druge članove koji primete novu "reinkarnaciju" Nikolinog naloga da mi odmah jave kako bih taj nalog zatvorio.

    Posle ovog teksta ja osećam veliko olakšanje, jer sam sa svog srca skinuo veliki teret, što mi omogućava da se fokuriram na ono što je zaista bitno, na svoju porodicu, prijatelje, posao, i naravno ovaj sajt za koji imam još mnoštvo ideja.

    Na kraju bih još jednom napomenuo da Draganu najiskrenije želim sve najbolje, i kao što sam mu bezbroj puta tokom naše saradnje rekao, voleo bih da mu se u životu nekako odužim. Na ovim prostorima pre više od četiri godine nije bilo ni najave ovakvog portala, a sada ih imamo dva i mislim da je to veliki napredak za našu zemlju, a naravno sve u cilju popularizacije satova na ovim prostorima. To je nešto od čega će najviše koristi imati naši zajednički posetioci.

    Pozdrav.
    Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (6.5.2012. u 19:18)

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Slične teme

  1. TAG Heuer Mikrogirder: The Inside Story
    By milan zmaj in forum Tag Heuer
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 30.1.2012., 20:46
  2. Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 25.1.2012., 11:09
  3. [PRODATO] Hirsch 2000 din.
    By Djordje in forum Prodaja satova
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 22.8.2011., 8:14
  4. [PRODATO] Tag Heuer Professional 2000
    By Martin in forum Prodaja satova
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 15.6.2011., 22:50
  5. [PRODATO] Tag Heuer Professional 2000
    By Martin in forum Prodaja satova
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 20.4.2011., 10:08

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •