1.stvar koju trebaju da urade je ukidanje JDM politike!
U stvari,njima treba 1 dobar zapadni menadžer(biznismen) i sve bi se dovelo u red!
1.stvar koju trebaju da urade je ukidanje JDM politike!
U stvari,njima treba 1 dobar zapadni menadžer(biznismen) i sve bi se dovelo u red!
^
Tačno tako, i onda verovatno ne bi poslovali sa gubitkom. Iskreno ja im želim da budu jači nego ikad jer to zaista zaslužuju, a zahvaljujuci svojim inovacijama su već ušli u istoriju.![]()
Slažem se,i da to potvrdim vidjeh u dućanu dva prekrasna Seika jedan je driver jedan krono,morat ću provjerit cijene satova možda jednog si budem kupio za nosit u budućnosti(Osim ako nekako ne dođem do nekog dobrog sata za nošenje,kod mene sve sami starci koje treba samo pazit i tek ponekad izvest u šetnju).
Seiko je super ali za te velike cijene morali bi napravit malo spetakularniji model,da čim ga vidiš poželiš bašnjega i ništa više.
Serb čestitke na tekstu. Ušao si u seriju, ko će sa tobom izaći na kraj
.
@Serb cestitke, a i ti @sky se dobro drizis![]()
Inace apsolutno se slazem sa Vladanom i Daliborom, o tome smo bas pricali i privatno. Neki menadzer sa zapada bi im itekako poboljsao poslovne performanse. Prodaja od preko 3.5 milijardi a opet gubitak od 136 miliona dolara, ipak govore da se radi o losoj poslovnoj politici. Znaci greske menadzmenta su u pitanju. Svako ko se malo bavi ekonomijom zna da se tu puno radi, ali da ocekivani rezultat nije adekvatan. Sa druge strane ako pogledamo Seiko je poslednjih godina izbacio puno novih modela, sto govori ipak da se Seiko nije predao. A nema ni razloga za to, ukupna bilansna imovina Seika je oko 4 milijarde dolara i ona ipak predstavlja veliku sigurnost za poslovanje firme. Na zalost zbog gubitka trzisna vrednost firme je prilicno pala, ali to trenutno najvise tanginara akcionare Seika. O prodaji Seika mislim da nece doci jer je on ikona Japana, i mislim da ni vlasnici firme a ni drzava to ne bi uradili. Sto se tice strateskog partnerstva e to je vec moguce. Ali to je vec stvar vlasnika Seika.
Serb , ja sam zajsta počastvovan ovim tekstom i slikama ! Mogu samo da ti se zahvalim i da kažem da je ova tema zajsta pravo osveženje na forumu, kada je u pitanju meni omiljen brend.
Od srca, sve čestitke i od mene...![]()
Hvala svima na pohvalama , bez njih ne bi ni bilo ove serijeSky učio sam od najboljeg
I slazem sa svim sto ste napisali do sad o Seiko
Izvinjavam se sto malo kasnim sa odgovorima na putu sam pa mi je net limitiran
Puno pozdrava
Bookmarks sajtovi