Oooo Hadži , pa gde si čoveče ?![]()
Nadam se i verujem, da je bilo extra na odmoru. Nego, to moje pusto boldovanje se može protumačiti i na pogrešan način. Ja sam inače glasan (da ne kažem, vičem) i kad pričam, te su mi takvi i postovi.
Nije mi nikako bila namera da te uvredim, podcenim ili "prozovem" , taman posla ! To mu dodje nekako, kao forumska rasprava ili delenje mišljenja sa ostalim članovima. Nisam mislio ništa loše veruj mi, te ti se i izvinjavam jer verujem da zbog mojih podebljanih slova, to tako izgleda .
Ja jesam obožavalac japanskih brendova (Seiko, Citizen, Casio) , ali isto tako ima i drugih švajcarskih, ruskih, nemačkih (nemačkih najmanje) brendova koje volim. Pa ceo forum zna, da ako izleti "višak para", prvi na listi je upravo švajcarac. (victorinox) . Što se Seika tiče, za mene on ostaje brend koji je u samom vrhu liste kada je u pitanju "cena-kvalitet" , koji prvo poštujem, a samim tim i volim .
Još jednom ti se izvinjavam ( ne ironično, već istinski) , zbog mojih postova koji izgledaju kao da "urlam" i ne primerno. Nije mi to bila namera...
Veliki PozzzZZZ![]()
Registracija
Help

848Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

, a samim tim i volim .

Odgovor sa citatom
.

Bookmarks sajtovi