Ne znam, kako si ti shvatio i veruj, da mi uopšte nije važno. Cenim tvoj doprinos forumu i uvek rado pročitam tvoje postove, mada se u nekim slučajevima ne slažem sa njima. Ako ti nemaš potrebu, da više puta komentiraš neke stvari, to je isključivo tvoj izbor i ne znači, da se moraju i drugi tako ponašati. Forum je mesto, gde se iznose stavovi, koje mogu biti stvar polemike i izmena mišljenja i iskustava, što samo može doprineti forumu a ne stav, koji je moguće pročitati između redova, koje ostavljaš za sobom: Ako nisi sa mnom, onda si protiv mene.

Da, više puta sam u zadnje vreme izneo svoje mišljenje o današnjoj politiki Seika i svako, ko ima iole smisla za čitanje i razumevanje poruka može uočiti, da se ne protivim ili omalovažavam onoga, koji je postavio post o Seiku nego se moje mišljenje odnosi direktno na Seiko korporaciju a ne na Chucka, Atilu, Dušana, Sdbibu ili bilo kojeg drugog člana foruma. Jedino, gde sam uputio direktnu poruku nekim članovima je bila tema o Steinhartu i mikrobrendovima, kada se neke ljubitelje satova, koji su spremni, da za svoje omiljenje satove izdvoje sume od nekoliko hiljada €, upoređviali sa ovcama.
Uz to se uvek potrudim, da poruke argumentiram sa konkretnim činjenicama i uvek se radujem ako to neko uradi i sa druge strane iako su one sasvim suprotne mojima. Ne družimo se valjda na ovom forumu, da samo pokazujemo slikove satova, koje nosimo danas i brojimo pristignute lajkove. Ako si ti shvatio, da sam sve to napisao, da bih širu javnost upoznao isključivo sa svojim mišljenjem i da mi je to bio jedini motiv onda mogu samo konstatovati, da to više govori o tebi nego o meni. Jer nešto tako može shvatiti samo neko, kome je vlastito mišljneje važnije od svega drugoga i koji tako hrani svoji ego i onda se nađe uvređenim, ako neko misli drugačije.

Ti imaš svoje mišljenje o Seiku, ja svoje i to je u redu. Kažeš, da nisi zadovoljan sa nekim stvarima, koje je Seiko uradio posle prestanka proizvodnje SKX 007. Ja ti zavidim, jer to znači samo godinu i po dana unazad, pošto je Seiko iz Malezije izbacio ogromne količine ovog modela u drugoj polovini 2018 godine.
Kažeš, da je Omega povećala cenu Moonwatcha samo zbog kutije veličine za cipele a ja kažem, da se radilo o redovitom poskupljenju, koje je odraz situacije na tržištu i pri tome se ne osećam nimalo uvređeno, što neko ima takvo mišljenje o jednom od mojih omiljenih brendova.
Da, na neke Rolexove modele se čeka baš kao na transplataciju jetre ali to znači, da Rolex ne štancuje te modele kao što to radi Seiko. Znam, da se ogromno ljudi ne slaže samnom i da veruju u famu, da to Rolex radi namerno ali se zato ne osećam lično uvređenim. Kao neko, ko je zadnje 4 godine intezivno proučavao Rolex i ko je imao sreću, da upozna neke ljude, koji su vrlo blizu ovom proizvođaču, uvek ću izneti svoje mišljenje, koje je sasvim suprotno od većine. I uvek ću probati, da ga argumentiram činjenicama.