Ne zelim da idem u off topic (ako ti se predlog ne svidi, vracamo se na temu), ali gledam sta pominjes i cini mi se da bi Omega Aqua Terra bila odlican izbor... Pogotovo ova nova, sa 8500 mehanizmom. Ima dizajn koji prolazi i kao ozbiljan sat uz odelo i kao sportski sat, poseduje in-house mehanizam, ima solidnu debljinu (ovo poslednje zato sto je i sam mehanizam poprilicno "debeo"). Evo samo primera, kako izgleda:
(slika pozajmljena sa interneta)
Usput - prilicno zavisi koliki ti je obim zgloba - ne lezi svaki sat isto svakome na ruci. Pri tom - ovu AT mozes naci u velicinama 38.5mm i 41.5mm, tako da sam mozes izabrati koja ti vise odgovara.
EDIT: Vidim da si u medjuvremenu postavio info o obimu ruke (koji je isti kao moj) i da je cak i Jole pomenuo (doduse u drugom kontekstu) isto AT 8500. Ja sam probao obe velicine i cini mi se da mi 41.5 bolje stoji, tako da bih je pre uzeo, ali ovo je vec subjektivan osecaj.
Registracija
Help

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

. Ja sam probao obe velicine i cini mi se da mi 41.5 bolje stoji, tako da bih je pre uzeo, ali ovo je vec subjektivan osecaj.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi