Drugar ima dilemu, ili bolje reci trilemu. Koji bi uzeo od ova tri sata, pa su dobrodosle sve sugestije i saveti. Pozdrav
Drugar ima dilemu, ili bolje reci trilemu. Koji bi uzeo od ova tri sata, pa su dobrodosle sve sugestije i saveti. Pozdrav
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (13.8.2010. u 21:35)
Pa,ako drugaru nisu bitne pare,tj. cijena,onda bi to bio Sea-Dweller Deepsea zbog veličine od 44mm(ovo pišem u slučaju da ti drugar ima malo veći obim ruke)! Sledeći izbor bi bio Sea-Dweller(40mm).Na GMT II(kao i na Submariner-u) mi se ne sviđa kiklop staklo! Što se tiče kvaliteta-svejedno je šta će kupiti !
Znaci mehanizmi su isti? Samo je razlika u kućištima?
Ja bih uzeo GMT II ,pod uslovom da ne uzimam submariner.
Sea-Dweller je prestao da se proizvodi tako da nije losa stvar ukoliko ga nadje i dalje u prodaji da pogleda taj model posto ce verovatno dobiti neki popust znam da su ga imali kod Petrovica i davali su popust na njega..
Mehanizam je isti u Submarineru,Sea-Dwelleru i u Deepsea cal.3135, dok mislim da je mehanizam u GMT II cal.3186
I ja bi uzeo GMT II, meni se ipak dopada ova keramicka korona, a ako se ne varam ona moze i lako da se zameni. Pa mozes da kombinujes crnu i zelenu
Nijedan.
Nek uzme Sub 14060.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Izmedju ta 3 GMT 2 naravno.
Poslednja ispravka: Marko 5 (13.8.2010. u 19:11)
Jeste ali covek nece sub
E pa drugar je ipak promenio stav. Otpadaju ronilacki, ima vec, a i bilo bi mu zao da novi Rolex osteti prilikom ronjenja. Dakle Rolex se kupuje za vecernje izlaske I sada dilema ostaje GMT II ili Sub
Bookmarks sajtovi