Uh.....mašala!!!
Kolekcija je strašna ali ni blizu onog baje sa Seiko satovima!
Uh.....mašala!!!
Kolekcija je strašna ali ni blizu onog baje sa Seiko satovima!
Blago njemu![]()
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Kolekcija deluje zaista mocno!
Ali za moj ukus, malo je monotona. :sad: Tek sam sad primetio koliko sam pogodio izraz, obratite paznju na fotografije, stvarno fali malo neke boje u kolekciji......![]()
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
a onj sto je ima skoro sve iste Seiko satovo nije se postavljalo pitanje...tako ti je to ovde...Rolex najaci
next year at this time I'll be a millionaire
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Aj ne diži bunu bez potrebe, niti Mike Woods ima sve identične Rolex satove niti je Saito-va kolekcija sadržala sve iste Seiko satove. Svako svome, neko uživa u ovome, neko u onome.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi