Hehe hvala. Pa dobro nije to klasicna kupovina na crno,sat ima papire. Imam ga i na crno jeftinije ali necu da razmisljam da li ce da mi ga skinu na nekom aerodromu i provere itd...
Hehe hvala. Pa dobro nije to klasicna kupovina na crno,sat ima papire. Imam ga i na crno jeftinije ali necu da razmisljam da li ce da mi ga skinu na nekom aerodromu i provere itd...
zato sam i stavila "na crno" pod navodnicima![]()
Hvala vam svima na savetima,sutra ujutru zovem Petrovica da mi vidi po serijskom broju a covek mi je poslao oko 30 slika mada je vecina losa jer je slikao na staklenom stolu nakacicu par slika pa pogledajte. Slozio se da proverimo sat negde u Prijepolju ili blizini,nema problema kaze. Jel zna neko gde bih tamo mogao da ga proverim? Hvala vam jos jednom puno!
![]()
Marko, šta je bilo sa ovim Rolexom? Jesi li se našao sa čovekom, pogledao sat? Proverio kod Petrovića serijski broj? Možda kupio sat?
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi