Strana 3 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 60
Like Tree6Likes

tema: Sat Panerai luminor pam 312, imam nameru da ga kupim.Sta mislite ?

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    85

Određen forumom re: Sat Panerai luminor pam 312, imam nameru da ga kupim.Sta mislite ?

Stvarno mislim da je vreme da kupis Panerai i da napises jedan prikaz sata! Inace, ako nastavimo, ubedice te Nikola da je Omega bolja Salim se, ali ipak je Panerai za klasu bolji od Omege, moram i ja da kazem svoje misljenje.

Stariji član Avatar korisnika milospinkfloyd
    Član od
    8.9.2010.
    Lajkovi
    190
    Reputacioni uticaj
    18

Određen forumom re: Sat Panerai luminor pam 312, imam nameru da ga kupim.Sta mislite ?

aha..ucinelo mi se onda, neko je davao za primer neku sa co axsial zaprecnom sklopkom pa sam mislio na tu da nije 100% in house...ako je ta 8500 in house onda je stvar ukusa samo izmedju paneraia i omege

Stariji član Avatar korisnika Marko 5
    Član od
    5.2.2010.
    Lajkovi
    587
    Reputacioni uticaj
    21

Moj glas takodje ide u korist Panerai-a a obavezno pogledaj i Zenith,za 5K je fin izbor...

sub
    sub je offline
    Stariji član Avatar korisnika sub
    Član od
    3.1.2009.
    Lajkovi
    143
    Reputacioni uticaj
    21

Zar je cal.2500 in-hous mehanizam,osim ako pod in-hous podrazumevate to sto je omega u okvru swatch grupe kao i eta,drugo kolko ja znam silicijum koriste tek u cal.8500

Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

Pa 2500 je takođe in-house, na kraju krajeva pošteno su platili George Daniels-u. Što se tiče silicijuma, tačno je da se koristi tek od 8500 pa naviše.

Pozdrav.

iwc
    iwc je offline
    Banned
    Član od
    21.9.2009.
    Lajkovi
    49
    Reputacioni uticaj
    0

Citat Vladan_Stevanovic kaže: Pregled poruke
    Sto se tiče silicijuma, tačno je da se koristi tek od 8500 pa naviše.

Pozdrav.

Pa ne bih rekao Vladane. Cini mi se da se koristi silicijum i u Omeginim mehanizmima serije 2000-de, recimo mehanizam 2202, takodje ima silicijum. Inace svi ovi mehanizmi su bazirani na ETA-im mehanizmima.

Panerai je pravi izbor!

Banned
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    72
    Reputacioni uticaj
    0

Citat luminor kaže: Pregled poruke
    Svidja mi se model , deluje nekako neobicno. Iskreno me zanima vase misljenje, da li vredi 5000 eura. Ili ipak da se odlucim za neku omegu . Unapred hvala
    Dokle se stiglo sa kupovinom Panerai luminor-a? Nadam se da ces podeliti utiske sa nama. Inace po meni jedan od najlepsih satova!

Novi član
    Član od
    14.9.2011.
    Lajkovi
    6
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Sat Panerai luminor pam 312, imam nameru da ga kupim.Sta mislite ?

Pozdrav svima,

Slucajno nasao ovaj forum i pohvale organizatorima na "lokalnoj" inicijativi...

Inace Pam 312 kupio u AD-u u Beogradu pre nesto vise od godinu dana i ne mogu biti zadovoljniji. Sat mi je "svakodnevni" tako da za sada bez problema prolazi dnevnu torturu. Kuciste je po meni stvarno fantasticno, iako 44mm uspeli su da ga uklope da ne strci na ruci. Malo vise stoji na zglobu tako da treba imati komforne rukave na kosulji uz odelo kako ne bi "zapinjao".

Kvalitet za sada beskreporan a mehanizam (p.9000) pravo uzivanje za gledati...ono sto odusevljava je promena narukvica za sat koja ga totalno transformise od sportskog do elegantnog. U svakom slucaju za svaku preporuku

Pozdrav,

U

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    141

Određen forumom Re: Sat Panerai luminor pam 312, imam nameru da ga kupim.Sta mislite ?

pozdrav U.A.,

daj i koju slicicu, nemoj da nas stedis!
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Pozdrav U.A. i dobro nam došao.

Ekipa na forumu voli da čuje utiske i iskustva o satovima, pogotovo kada se radi o proizvođačima koji uživaju veliku popularnost, ali isto tako obožavamo da gledamo fotografije pa ne bi bilo loše da nas obraduješ sa par fotki sata a naročito mehanizma.
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Slične teme

1. Sta mislite o Pryngeps satovima?
    By tolarbo in forum Opšti forum
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 24.12.2010., 11:27
  2. gde bih mogao da kupim BJ7019-54E
    By bulzum in forum Gde kupiti?
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 26.10.2010., 22:35
  3. Koji sat da kupim u vrednosti do 12.000 rsd?
    By Milos89 in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 11.12.2009., 13:34

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •