Stvarno mislim da je vreme da kupis Panerai i da napises jedan prikaz sata! Inace, ako nastavimo, ubedice te Nikola da je Omega boljaSalim se, ali ipak je Panerai za klasu bolji od Omege, moram i ja da kazem svoje misljenje.
Stvarno mislim da je vreme da kupis Panerai i da napises jedan prikaz sata! Inace, ako nastavimo, ubedice te Nikola da je Omega boljaSalim se, ali ipak je Panerai za klasu bolji od Omege, moram i ja da kazem svoje misljenje.
aha..ucinelo mi se onda, neko je davao za primer neku sa co axsial zaprecnom sklopkom pa sam mislio na tu da nije 100% in house...ako je ta 8500 in house onda je stvar ukusa samo izmedju paneraia i omege
Moj glas takodje ide u korist Panerai-a a obavezno pogledaj i Zenith,za 5K je fin izbor...
Zar je cal.2500 in-hous mehanizam,osim ako pod in-hous podrazumevate to sto je omega u okvru swatch grupe kao i eta,drugo kolko ja znam silicijum koriste tek u cal.8500
Pa 2500 je takođe in-house, na kraju krajeva pošteno su platili George Daniels-u. Što se tiče silicijuma, tačno je da se koristi tek od 8500 pa naviše.
Pozdrav.
Pozdrav svima,
Slucajno nasao ovaj forum i pohvale organizatorima na "lokalnoj" inicijativi...
Inace Pam 312 kupio u AD-u u Beogradu pre nesto vise od godinu dana i ne mogu biti zadovoljniji. Sat mi je "svakodnevni" tako da za sada bez problema prolazi dnevnu torturu. Kuciste je po meni stvarno fantasticno, iako 44mm uspeli su da ga uklope da ne strci na ruci. Malo vise stoji na zglobu tako da treba imati komforne rukave na kosulji uz odelo kako ne bi "zapinjao".
Kvalitet za sada beskreporan a mehanizam (p.9000) pravo uzivanje za gledati...ono sto odusevljava je promena narukvica za sat koja ga totalno transformise od sportskog do elegantnog. U svakom slucaju za svaku preporuku
Pozdrav,
U
pozdrav U.A.,
daj i koju slicicu, nemoj da nas stedis!![]()
jole777 kaže:
Pozdrav U.A. i dobro nam došao.
Ekipa na forumu voli da čuje utiske i iskustva o satovima, pogotovo kada se radi o proizvođačima koji uživaju veliku popularnost, ali isto tako obožavamo da gledamo fotografije pa ne bi bilo loše da nas obraduješ sa par fotki sata a naročito mehanizma.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi