HAhahhahahaha ma Serb je u guzvi ne zna gde bije samo vas posmatramSta znam , sto se mene tice meni ne fali dekoracija , mada neku osnovnu (koju ste pominjali) mozda nije lose. Sto se krunica tice, to je njihov fazon koji se meni svidja. Slazem se sa donekle sa jodom oko pozicije 9...Ja sat nosim na levoj ruci i ponekad krunica na 3 sata mi smeta, sa druge strane ne znam kako bih se navikao da navijam sat i slicno , da je u poziciji 9 sati
A pravo da vam kazem da nekako stave krunicu , na cifer ja bi bio bio zadovoljan sa pamom
Sve su svemu ja nisam objektivan kad je pam u pitanju, pa bolje da se ne mesam , meni su oni savrseni
![]()
Registracija
Help

63Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Sta znam , sto se mene tice meni ne fali dekoracija , mada neku osnovnu (koju ste pominjali) mozda nije lose. Sto se krunica tice, to je njihov fazon koji se meni svidja. Slazem se sa donekle sa jodom oko pozicije 9...Ja sat nosim na levoj ruci i ponekad krunica na 3 sata mi smeta, sa druge strane ne znam kako bih se navikao da navijam sat i slicno , da je u poziciji 9 sati
A pravo da vam kazem da nekako stave krunicu , na cifer ja bi bio bio zadovoljan sa pamom

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi