Izgleda aristokratski, kao što i jeste, obzirom da je u pitanju omaž Omegi iz 1915. koju je naručio poslednji Ruski car, stil koji je bio onda moderan, a još uvek je kod starije aristokratije prisutan (najluksuzniji brendovi još uvek prave ovakve modele u malim serijama i po astronomskim cenama). Meni je lep, ne bih ga nosio, ali ima on svoju estetiku i kontekst![]()
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ima kontekst ali meni se i dalje ne svidjaAli ukusi su subjektivna stvar , pa to nije toliko bitno
Ne volim takav dizajn pa to ti je
![]()
Meni izgleda kao ženski sat po sadašnjim merilima, mada već vidim ruske tajkune kako se utrkuju ko će ga pre kupiti (obzirom da ima 100 primeraka).
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi