Kao sto sam i rekao, evo informacije o godini kada je kupljen. To je 1984. godina, malo sam pogresio gore. Nadam se da neko nesto zna o ovome?
Kao sto sam i rekao, evo informacije o godini kada je kupljen. To je 1984. godina, malo sam pogresio gore. Nadam se da neko nesto zna o ovome?
Pozdrav i dobrodošao na forum. Mogu da preporučim dva servisa:
1) Dojčinović-Kostić na Zelenom vencu, telefon 011/2631-036; momak za svaku pohvalu i preporuku
2) Ankerica, Gospodska 8, Zemun, 011/210-6453; mlađi časovničar koji radi u ovoj radnji je završio i elektrotehničku školu, pa bi trebalo da bude OK
Pretpostavljam da se negde stvara kratak spoj i da nešto zbog toga troši bateriju. Postoji i mogućnost da nisi imao sreće sa baterijama, ali najbolje je da ti na ovo odgovori časovničar koji će pogledati sat. Pitaj ih prvo telefonom da li servisiraju ovaj model, imajući u vidu da je kvarcni.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pozdrav i od mene, i dobrodosao na forum. Sve preporuke za pomenute casovnicare, ali zbog specificnog kvara ja bi otisao kod Nebojse Bojovica: Obilićev venac 18-20, TC City Passage lokal 3-10, 11000 Beograd, Srbija
Tel.: +381 11 2180805. Ipak je covek radio u Omegi i verovatno se vec sretao sa tim problemom. Nadam se da nije nista ozbiljno, i da ces brzo resiti problem.
Hvala vam najlepse, od sutra pocinjem sa obilazenjem ova 3 casovnicara. Pre toga bi mi samo bila potrebna informacija o tome koliko sat vredi jer ne bih davao na popravku vise nego sto sam sat vredi, sto se nadam da cu dobiti u temi predvidjenoj za procenu vrednosti satova.
Pa koliko god da vredi, ako je sat neispravan gubi upotrebnu vrednost. Svaki sat zasluzuje da bude popravljen. Bar ja tako mislim.
Bookmarks sajtovi