Naziv: OMEGA-De-Ville-Prestige-Butterfly-2014-satovi-watches.jpg, pregleda: 3646, veličina: 140,8 KB

Novi Omega ženski satovi su inspirisani lepotom koja nam neograničeno dolazi iz prirode. Mnoštvo dostupnih detalja mogu postati inspiracija za novu kreaciju, a za ove satove su to bili leptiri. Tako nežni i lepi, pridevi koje možemo pridodati svakom leptiru, ali oni ujedno pristaju i novim modelima Omega satova predstavljenih na Baselworld-u 2014.


OMEGA
De Ville Prestige “Butterfly” 27.4 mm

Naziv: OMEGA-De-Ville-Prestige-Butterfly-3.jpg, pregleda: 782, veličina: 109,1 KB


Časovnik dolazi u dve verzije kućišta promera 27,4mm, koje mogu biti izrađene od nerđajućeg čelika ili u kombinaciji čelik 18K žuto zlato. Takođe su dostupne i dve varijante cifera, stoga dame mogu birati između srebrne ili boje šampanjca. Ukoliko se detaljnije zagledate u brojčanik uvidećete visoki kvalitet izrade i detalje poput rimskih brojeva i dijamanata kao satnih markera, zatim i prikaz datuma na poziciji “6h”. Satove pokreće kvarcni Omega mehanizam, kalibar 1376, koji se krije iza poklopca na kome je izraviran Chronos, grčki bog vremena. Ovi damski satovi su dostupni na metalnoj marukvici ili finom satenskom kaišu koji odaje efekat sedefa.

Naziv: OMEGA-De-Ville-Prestige-Butterfly-2.jpg, pregleda: 912, veličina: 79,0 KB



OMEGA
De Ville Prestige “Butterfly” 32.7 mm



Naziv: OMEGA-De-Ville-Prestige-Butterfly-2014-satovi-watches-2.jpg, pregleda: 936, veličina: 139,4 KB

Ovaj sat je takođe imao svoje prvobitno predstavljanje u javnosti na ovogodišnjem sajmu u Bazelu. Za razliku od predhodnog modela, njegov prečnik je neznatno veći i iznosi 32,7mm. Na njemu je cifer izuzetno upečatljiv i izrađen od žutog i roze zlata, a delimično i od čelika. Ukoliko obratite detaljno pažnju na njega, uvidećete da su sada leptiri visoko polirani, dok je njihova pozadina matirana. Kao satni markeri su korišćeni rimski brojevi i dijamanti, a od funkcionalnosti ovaj model poseduje samo standardni prikaz sati i minuta. I ovaj prelepi ženski sat se isporučuju na “Prestige” narukvici ili finom satenskom kaišu koji odaje efekat sedefa. Njega pokreće automatski mehanizam, Omega Co-Axial 2500 sa trostrukim Co-Axialnim zaprečnim sklopom i slobodno uscilujućom balansom.

Naziv: OMEGA-De-Ville-Prestige-Butterfly-2014-satovi-watches-3.jpg, pregleda: 1147, veličina: 182,4 KB

Omega