Kolega pravnice, vidite ovakoOmega od kada je preuzete od strane Swatch company vise ne vodi evidenciju o serijskim brojevima, tj moze se desiti da npr kuciste ima jedan broj, koji govori da je sat proizveden npr 2005, kuciste npr i jeste iz 2005, ali je ostatak sata iz 2009 kada je sklopljen. Jbg to se ni meni ne svidja ali je tako, cak ima slucajeva doduse retkih da su kuciste i mehanizam razlicitih brojeva. Po meni to je puno, ali sam to rekao onako, ne znam ni koji je model ni nista, niti u kakvom je stanju. Ako je kataloski 2200e, znaci to je full cena Omege, znaci najnepovoljnija moguca, eto ti oduzmi 20posto popusta koji bi mogao iskukati kod ovlascenog dilera
pa izracunaj da li ti se isplati. pozz
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks
Omega od kada je preuzete od strane Swatch company vise ne vodi evidenciju o serijskim brojevima, tj moze se desiti da npr kuciste ima jedan broj, koji govori da je sat proizveden npr 2005, kuciste npr i jeste iz 2005, ali je ostatak sata iz 2009 kada je sklopljen. Jbg to se ni meni ne svidja ali je tako, cak ima slucajeva doduse retkih da su kuciste i mehanizam razlicitih brojeva. Po meni to je puno, ali sam to rekao onako, ne znam ni koji je model ni nista, niti u kakvom je stanju. Ako je kataloski 2200e, znaci to je full cena Omege, znaci najnepovoljnija moguca, eto ti oduzmi 20posto popusta koji bi mogao iskukati kod ovlascenog dilera

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi