Jel? E pa ako je tako, drugari moji, vi sebi birajte novog moderatora a ja još večeras pakujem kofere i idem da spašavam kornjače.
![]()
Kažu da je supa od kornjača odlična.
Jel? E pa ako je tako, drugari moji, vi sebi birajte novog moderatora a ja još večeras pakujem kofere i idem da spašavam kornjače.
![]()
Kažu da je supa od kornjača odlična.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ma necu da te zovem ..ubico kornjacaaa
Poslednja ispravka: milan zmaj (27.9.2010. u 22:32)
dragone nemoj tako!
Tesko ces dobiti i ti svoj primerak IWC-a, ako ovo procitaju iz Charles Darwin fondacije![]()
No time to lose
ehh kao javno deklarisan protin Tag Heuer-a i sad kornjaca sa Galapagosa malih i lepih stvorenja bice ti zabranjen pristup tom ostrvu....
Jos samo da javno priznas da mrzis sve satove i gotov si![]()
Poslednja ispravka: milan zmaj (27.9.2010. u 23:09)
Extra film, IWC baš ne štedi na ovim stvarima, valjda imaju dobru marginu na satovima
Milane, sat je lep ali ipak razmisli još malo, mislim da ima boljih satova za taj novac...Što se tiče kornjača velika je to obaveza, a treba to i nahraniti, al' sad ako nisi pametan...
Pozdrav.
ja i ove moje kamikaze iz greenpeac a
Ma jeste li vi videli kolike su te kornjače? Kao da će neko primetiti ako se jednoj tu i tamo izgubi trag... a mesa za mesec dana i IWC na ruci, dva ako pođe i moja draga.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
jaoooo moj Dragone sve vise tones u svojoj agoniji![]()
Bookmarks sajtovi