Lep sat, a i mehanizam mi se svidja.![]()
Lep sat, a i mehanizam mi se svidja.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
mnogo su poskupeli, izmedju ovog sata i Rolex Daytone, ne znam sta bih izabrao, savršen u svakom smislu samo je preskup, onaj stari je bio u rangu sa Submarinerom
evo ovaj isto je mnogo lep
Glashütte Original Senator Sixties Square Chronograph Watches - 39-34-03-32-04 - premiumwatches.com
Poslednja ispravka: Милан Милановић (4.5.2014. u 13:27)
I meni se svidja, nisam neki ljubitelj ovog oblika sata, ali ima nekada izuzetaka, a ovo je jadan od njih, mada u toj tvojoj dilemi ne bih imao puno dilema Rola sa bijelim ciferom isti sekund bih izabrao, mislim samo zbog vizuelnog dozivljaja
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Ne vidim stvarno kako ovaj sat uopste moze da se poredi sa rolom.
Nije isti stil, dizajn, nije ista ciljna grupa u pitanju. To po meni nikako nisu satovi koji bi se mogli porediti.
Jedino sto im je slicno je cena, i tu se svaka slicnost zavrsava.
hehe i ja bih isto, juce sam razmisljao, Submariner kosta kao ronilacki modeli Blancpain, Breguet XX ili XXI, Glashutte, GP i Vacheron je malo skuplji, a to su najekskluzivniji proizvođači satova, i pored njih ja bih opet uzeo jednog Submarinera
teoretski, naklapam sada ali kad bih bio u mogucnosti
RUS, da ne sirimo sad raspravu, stavovi se naravno razlikuju ali ja smatram licno da retko ko kupuje pilota ili ronilacki sat zbog namene, vec je odlucujuca stavka izgled, cena i imidz proizvodjaca...a ovi gorepomenuti konkurisu po tim parametrima medjusobno
Poslednja ispravka: Милан Милановић (4.5.2014. u 13:41)
Vazi, pilotski i ronilacki satovi se kupuju zbog izgleda, cene i imidza, a recimo dress sat se kupi zbog cega? da bi se slagao uz kravatu.
Svi satovi se kupuju zbog te tri stvari koje si ti naveo, bez izuzetaka.
Ne vredi zaista da sirimo raspravu, misljenja nam se razlikuju i to je u redu.
Bookmarks sajtovi