Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 21
Like Tree31Likes

tema: Breitling Emergency II

Threaded View

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    603

Određen forumom Re: Breitling Emergency II

Znam da se i ranije pričalo o naplati spašavanja, ali ne znam kako bi to funkcionisalo u praksi i ko bi kome šta naplaćivao. Spomenuto je da ovo može biti korisno u svakom kutku planete, ali da li je baš tako? Koliko znam, Breitling nema spasilačku ekipu koja stalno čeka, a planeta je ipak prevelika i sastoji se od velikog broja država. Nije isto da li će se imaginarni pilot tokom nesreće zadesiti u SAD, Francuskoj, Malaviju, Kazahstanu, Indoneziji ili Argentini. Ne računajući ratove i slične događaje, kada se spašavanje pilota organizuje u okviru borbenih dejstava i gde spasilačke ekipe postoje u pripravnosti, a pilot već ima opremu za slanje lokacije, kako ovo može pomoći ukoliko avion padne npr. nad Zimbabveom, a oni nemaju odgovarajuću tehnologiju? Pretpostavljam da bi igra gluvih telefona malo potrajala. Osim toga, baš me zanima pred kojim bi sudom Breitling naplatio potraživanje ako se njime poigra npr. neki bogati Kinez ili Uzbekistanac? Ne verujem da bi se lokalni sudovi pretrgli od jurnjave za osumnjičenim. Osim toga, zakonodavstvo države u kojoj se desi potencijalni udes je starije od Breitlingovih uslova korišćenja, pa ako ne predviđa kaznu za igranje njihovim satom, onda od naplate kazne nema 'leba.
    Poslednja ispravka: Neša (29.4.2013. u 1:15)
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •