Pep dobrodošlica na forum,sat mi se čini lijep,po slikama asocira me na masonske satove-američki satovi koji su se izrađivali isključivo za masone i na sebi su imali masonska obilježja (al to možemo eliminirat vrlo brzo pošto mi se po kućištu čini da je unutra švicarski mehanizam).Zanima me koliko je doista cifer očuvan i pošto su krave na satu nacrtane računam da sat nema mehanizam visoke kvalitete,već je to jedan srednje klase sat s ocrtanim ciferom (pošto i sam imam jedan sat s ocrtanim ciferom,dao sam se u proučavanje slika na ciferima i došao do zaključka da se i u to vrijeme imalo mogućnost printanja na cifer i tad sat nema preveliku vrijednost,malo više od obične,prema tome koliko je slika nekom zanimljiva,dok ako je slika oslikana od umjetnika i još k tome ima potpis na ciferu tada bi sat mogao vrijedit puno više).
Eto za još više pomoći oko sata molio bih te bolje fotografije cijelog sata i mehanizma,a moderatore bih molio da presele ovih nekoliko postova u temu koja je tu napravljena da se pomaže oko procijene satova.