Ne mogu ti nikoga preporučiti. Zasigurno u Beogradu postoji mnogo ljudi koji ti uz naplatu mogu procijeniti sat i izdati certifikat. Obiđi starije časovničare koji se ne bave prodajom satova, narukvica i baterija. Sigurno ćeš naći nekoga ko to može srediti. Ako slučajno odlučiš prodati kao lom zlato obavezno sve dijelove prvog sata zadrži, vjeruj mi da ćeš ih unovčiti. Ja živim u Hrvatskoj.
Registracija
Help

505Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
) ali me zanima kako da nadjem odgovarajuce za moje satove? Drugim recima koje su marke moji satovi da bih mogao da potrazim cifere na e-bay. Izvinite ako ovo pitanje zvuci glupo ali ipak skroz sam nov u ovome.Bas sam se primio sada da probam da ih sredim. Sto se prodaje tice mislim da cu ih zadrzati osim ako ne uletim previse love u restauraciju.
. U gomili starih stvari naisao sam na jednu torbu u kojoj su bili, pogodicete, satovi
. Od dede sam vec nasledio jedan stari Vacheron cije slike sam i postavio ovde na forumu. U torbi koju sam nasao je bilo ukupno 7 satova. 4 rucna Svajcarca (Kalos, Omikron, Marvin i jedan krasni IWC 

Bookmarks sajtovi