O ovom satu preveo sam ono što su gore na stranom situ pričali

"echappement Ancre" znači "poluga bjekstvo" tehnički opis za glavni lik u pokretu

"13 pierres" (doslovno "13 kamen") znači "13 dragulje" u pokretu

"Auguilles" znači "ruke" i piše pored rupe u kojoj se nalazi tipka za podešavanje ruke. Druga rupa u vjetar sat s istim ključem.

"№ 43791" je jedinstveni serijski broj sat za tu kavu

"J.BLONDEL" je naziv za kavu (ili trgovac) na sat, u Ženevi

"Balancier compense" znači "nadoknaditi balans" koji je opet tehničke feataure pokreta.

Ako sam to točno pročitala, vaše fotografije unutrašnjosti naslovnici prikazuje broj 56, što je ruska oznaka za 14 karatnog zlata.

Vaš sat je lovac-cased (što znači da ima poklopac okretna zlato preko dial) keywind i tastature sat.

Bilo bi vrlo korisno ako bi mogla pokazati fotografiju pokreta. Mislim da tvoj sat je swing-out, u kojem slučaju, trebali biste pokušati sljedeće upute. Pogledajte oko ruba dial, i trebali biste vidjeti šarku. Sada pogledajte na rubu dial suprotnom taj zglob i trebali biste vidjeti tanki komad metala, što je proljeće. Držite gledati u jednoj ruci, s dial okrenutim od te strane i sa proljetnim prema gore, a zatim pritisnite proljeće sa svojim sličicama.Biranje i kretanje trebali otpasti iz predmeta (rotirajući na zglob). Pazite da ne dopusti kretanje pada prebrzo i oštetiti šarke koje drže ekran.
Poništi uređivanja


Uz to napominjem da je sat u nelošem stanju i da ako ga uspiješ popravit vrijedit će nešto a to je nekih 100-150€ al to ne znači da ga za toliko možeš i prodat jer tržište je jedno a realna vrijednost sata drugo.Ja sam sličan sat platio i 50,100i 150€ prema tome koliko je bilo interesa na tržištu zanj!
Ako ga budeš rješavao javi se budem još pomogao i kloni se prekupaca malo nude malo znaju kad ti trebaš a kad oni trebaju znaju sve!
Lp!