Malo smo "unakazili" temu, mojom krivicom.
Samo da malo pojasnim gde ja pravim razliku. Da su uradili jedan primerak, neprocenjive vrednosti... tehnološki, zanatski ili u bilo kom smislu savršen, skinuo bih im kapu. Takve stvari jedva čekamo da vidimo. Da je to od njih naručio šeik Bahreina, kao "hoću sat od 5 miliona dolara, i kad ga uradite da uništite dokumentaciju", ok. Njegov hir, njegova stvar.
Ja nisam zagovornik "socijale" a ni boljševizma, da ne ispadne tako nešto. Šta "danas" znači serija od pet primeraka? Jel to njihova procena da će nekih pet "božanstava" biti srećni i još božanstveniji sa njihovim satom!? Zašto nisu uradili 55, sve bi ih rasprodali za po 500 000 po komadu. To bi bilo ok. I debelo bi zaradili, nije ta produkcija toliko basnoslovno skupa. Priča se vrti oko razmetljive elite i podilaženja istoj. Zato mi je to bljutavo. Ima ljudi koji su u stanju da otkupe njihovu petogodišnju produkciju unapred, a da ne trepnu. Samo imaju preča posla, nije im do "jodlovanja" uz ekstravaganciju koja blago naginje kiču. Nemam ništa protiv Bekama, sjajan je lik ali bojim se da je njihov menadžment imao na umu nekog kao što je on:
Izvinjavam se opet, naročito banji, što sam zaprljao temu, prosto je tako ispalo.
Bookmarks sajtovi