Mogu li dobiti misljenje o Zodiac Desert Hawk satu. Mehanizam je Ronda 715 Swiss made?
Hvala!
Mogu li dobiti misljenje o Zodiac Desert Hawk satu. Mehanizam je Ronda 715 Swiss made?
Hvala!
ANGELE ne moguce da u ovi automatici COSC sertifikovani
Cao, imam pitanje za malo iskusnije sto se tice ovih satova tj. ovog- ZODIAC collections View All:collectionss ZMX-01 ZO8519
Sat je iz nove kolekcije, cena mu je 650$. Zanima me da li vredi uzimati taj sat, jer vidim da imate neke primedbe a ne mogu kod njega da prepoznam kom se mehanizmu radi i kakvog je kvaliteta...
Hvala na odgovoru i pozdrav
vidim da je tema malko starijeal eto i ja da dam svoje skromno misljenje ako smem, naime burazer ima zodiak automatik astrograph i ako na googlu malo pogledate videce te da je nekad zodiak i danas prosto nebo i zemlja, nazalost danas je to po meni samo ime a u njega se ugradjuje sta god gazda zeli i to je to, nije ni prineti nekadasnjem, znaci ja ne ulaim u komentarisanje postojeceg sata koji mozemo pazariti u bpm u , prosto uporedjujem te i one nekada pa eto cisto da znate da ako natrcite na neki stari model moze da bude da je u svemu daleko kvalitetniji
![]()
Poslednja ispravka: Bluesky (16.2.2013. u 18:46)
Bookmarks sajtovi