Otvorio sam ovu temu jer sam pre neki dan postao vlasnik jednog zena, pa me interesuju vasi komentari.Sat je hronograf,bazni mehanizam mu je eta 2824-2 i ima module dubois & depraz 2020.Hvala unapred na komentarima![]()
Otvorio sam ovu temu jer sam pre neki dan postao vlasnik jednog zena, pa me interesuju vasi komentari.Sat je hronograf,bazni mehanizam mu je eta 2824-2 i ima module dubois & depraz 2020.Hvala unapred na komentarima![]()
Dobro dosao na forum!
Postavi neku sliku sata, kako da ostavimo komentar bez slike.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
moze koja rec,komentar...![]()
Lep je sat, nema sta.
Probaj da postavis i neke slike na dnevnom svetlu, kako bi sva lepota sata dosla do izrazaja.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dobro dosao Mario! Sat je za peticu, a za slike ... hajd' na popravni
I napisi jos nesto o satu.
Mario lep sat, ako ti nešto znači ja imam Zeno de luxe, Big pilot classic 48mm (ref.8557), i jako sam zadovoljan, bez preke potrebe sigurno neće ići od meneZeno daje dosta za uložen novac, vidim da su dosta spustili cenu kvarcnih satova i to je komercijalan ali verovatno nužan potez.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi